Gazete Vatan Logo
Magazin Ulusoy'un uyuşturucu şifresi!

Ulusoy'un uyuşturucu şifresi!

Çağatay Ulusoy, telefon görüşmelerinde şifreli konuştuğu, uyuşturucu yerine...

Ünlülerin gözaltına alındığını narkotik operasyonunun detayları ortaya çıktı. Cemal Hünal, 16 yıldır esrar kullandığını söylerken, Çağatay Ulusoy'un uyuşturucu isterken bir takım şifreler kullandığı ortaya çıktı. "Ahmet'i sette unuttum. Bana onu getirir misin?", "Abi taze balık var. Geleyim mi?" gibi şifreler kullanan Ulusoy, rol arkadaşı Gizem Karaca ile birlikte 4 gün gözaltında kaldı.

11 AYDIR TAKİP EDİLİYORLARDI

Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, Cenk Eren, Gizem Karaca gibi ünlü isimlerin de gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunun perde arkasına ulaşıldı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, liderliğini Ş.D.'nin yaptığı Kuştepe'de faaliyet gösteren uyuşturucu şebekesini takibe aldı. Polisin 11 ay süren takibinde uyuşturucu satıcılarıyla iletişimde olan ünlülerin attığı her adım da saniye saniye izlendi. Çağatay Ulusoy'un uyuşturucu isterken, "Ahmet'i sette unuttum. Bana onu getirir misin" diye şifre kullandığı belirlendi.

"GECE 03.30'DA BALIK MI YEDİNİZ?"

Ünlü oyuncunun kayıtlara giren bir konuşmasında gece 03.30'da yönetmen Orçun Benli'yi arayarak "Abi taze balık var. Geleyim mi?" dediği tespit edildi. Polisin "Gece 03.30'da balık mı yediniz" sorusuna Ulusoy, "Vallahi balık yedik" diye cevap verdi.

CEMAL HÜNAL: LİSEDEN BERİ KULLANIYORUM

Issız Adam filmiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan, ünlü oyuncu Cemal Hünal'dan ise uyuşturucu itirafı geldi: "Lise 3'te başladım. 16 yıldır kullanıyorum. Kimseye temin etmedim. Sadece kendim kullandım."

ÜNLÜ İSİMLERİN TAMAMI SERBEST KALDI

Geçen hafta, 38 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Narkotik polisinin şafak operasyonunda 19'u uyuşturucu satıcısı olmak toplam 42 kişi gözaltına alınmıştı. Ünlü isimler tamamı ifadelerinin ardından serbest kalırken 7 uyuşturucu satıcısı da tutuklanmıştı.

"ÜŞÜR O ORADA"

Çağatay Ulusoy'un hayranları narkotik şubenin 5 saat boyunca santralini kilitledi. Almanya ve Danimarka'dan bile arayan hayranlarının polisten ilginç talepleri oldu:

- Üşür o orada.

- Battaniye getirebilir miyim?

- Çağatay'a pasta yaptım verebilir miyim?

- Onun suçu neyse söyleyin bana. Onun yerine ben yatarım. O benim canım.

- Ama Çağatay oranın yemeklerini nasıl yiyecek. Yemek yollayabilir miyim?

- Onu çok sevdiğimi söyler misiniz? (Akşam)

Haberin Devamı