Gazete Vatan Logo

Unkapanı Köprüsü'nde facia!

İki araç çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı.. Yaralılardan biri denize uçtu..

Unkapanı Köprüsü'nde facia!

Fatih'te Unkapanı Köprüsü üzerinde ters yöne giren taksi, faciyaya yol açtı. Karşı yönden gelen başka bir taksiyle çarpışan araç, köprü korkuluklarına çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 2 kişi öldü, 3'ü İtalyan turist, 6 kişi ise yaralandı. Kaza sırasında araçtan fırlayıp denize düşen yaralılardan biri, yaklaşık 300 metre yüzerek karaya çıktı.




Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında Unkapanı Köprüsü'nde meydana geldi. Aksaray’dan Taksim yönüne giden Naim Çerci yönetimindeki taksi, plastik dubalarla ayrılan yolda karşı şeride geçince Mehmet Akdemir yönetimindeki taksiyle çarpıştı. Savrulan araç, köprü korkuluklarına çarparak durabildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yola fırlayan Naim Çerci ile hünez kimliği belirlenemeyen 40 yaşlarında bir erkek olay yerinde yaşamını yitirdi.


YARALI HALDE 300 METRE YÜZDÜ

Yaralılardan 3'ü İtalyan turist 5 kişi ambulanslara konurken, içlerinden birisi Atilla Muslu Baş adlı kişinin de köprü korkuluklarına çarpan araçta bulunduğunu söyleyince panik yaşandı. Polis, Atilla Muslu Baş'ın denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerine Sahil Güvenlik'ten yardım istedi. Arama çalışması başlatan Sahil Güvenlik ekipleri, tüm çabalara karşın Atilla Muslu Baş'a ulaşamadı. Bir süre sonra telsiz anonsundan Atilla Muslu Baş'ın kaza sonrası yaralı olarak yüzerek yaklaşık 300 metre mesafedeki Kasımpaşa sahiline çıktığı, buradan da vatandaşlar tarafından Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüğü bilgisi geldi.


Yaralılardan Mehmet Akdemir ve Muhammet Şişman Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma, İtalyan turistler Rosellarol Brunaccı, Renoto Rugiero ile Pasparale Raffella ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.


Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, yaşamını iki kişinin cesedi ise Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.




Haberin Devamı