Gazete Vatan Logo
Magazin Güzel oyuncunun şaşırtan taktiği

Güzel oyuncunun şaşırtan taktiği

Dizi setlerindeki çalışma koşullarından yakınan Pelin Karahan yaşı ilerleyince mesleği bırakabileceğini söyledi.

Mavi gözleriyle ünlü oyuncu güzellik sırrını ise “Makarna yemek beni çok güzelleştiriyor” diyerek açıkladı...

Kavak Yelleri dizisinin Aslı karakterini canlandıran güzel oyuncusu Pelin Karahan, dizilerdeki çalışma saatlerinden oldukça dertli. Sezon finaline giren dizinin yorgunluğunu çıkartmaya hazırlanan Karahan çok zor şatlarda çalıştıklarını söyledi. Karahan, “Dizilerin 90 dakika olması çok kötü. İnanılmaz derecede zor şartlarda oyunculuk yapıyoruz. Avrupa ya da Amerika’ya baktığımızda süreler çok daha farklı. En uzunu 45 dakika. Biz bir dramayı 90 dakika hatta 100 dakikayı aşan sürelerde çekiyoruz. Bunu çekmek içinde sadece 6 günümüz var. Dolasıyla sabahlara kadar çalışıyoruz” dedi.

ÇOK BÜYÜK HAYALLERİM YOK

Çalışma koşulları yüzünden oyuncuların performansının düştüğünü ifade eden Karahan, “Sadece sette birbirimize söyleniyoruz. Başka bir şey yapamıyoruz. Bu piyasa çok kötü. Daha yeni başladım hemen sıyrılma gibi bir niyetim yok ama yaş ilerledikçe sıyrılabilirim” diyerek dert yandı. Televizyonun yıldız oyuncuları arasında görünen Karahan, “Buralara gelebileceğim bile hayalimde yoktu. Ödüller alıp yaptığım işte taçlandırılmak çok isterim. Başarıyı teşvik eden bir şey. Çok büyük hayallerim yok. Sinema de oynamak istiyorum” dedi.

Güzelliğiyle anketlerin en çok beğenilen ismi olan Karahan geçtiğimiz aylarda bir şampuan reklamında oynamış ve saçlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Genç oyuncu güzellik sırrını da ilk kez paylaştı; “Güzelliğime düşkün birisiyim. Bu yüzden kozmetik ürünleri reklamında oynamak beni daha çok mutlu ediyor. Evde bakımlarımı kendim yapıyorum. Makarna yemek beni çok güzelleştiriyor. ‘Makarna şişmanlatır’ derler ama beni güzelleştiriyor; yedikçe kendimi daha güzel hissediyorum. Özellikle soslu makarnaya bayılıyorum. Kendimi aynaya bakınca güzel buluyorum.” (BUGÜN)

Haberin Devamı