Gazete Vatan Logo
Magazin Güzel Köylü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Güzel Köylü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Star TV'nin sevilen dizisi Güzel Köylü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyenlerin keyifle takip ettiği Güzel Köylü yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Güzel Köylü yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detaylar haberimizde...

Güzel Köylü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV'nin sevilen dizisi Güzel Köylü yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor. Güzel köylü yeni bölüm hakkında tüm detaylar haberimizde...

GÜZEL KÖYLÜ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güzel Köylü'de son bölümde neler olmuştu?

Güzel Köylü yeni bölümde; Kamuran Kaan’la evleneceği için karalar bağlıyor! Nurten ve Bünyamin bebek bekliyor. Kaan'ın Kamuran'ı istemesi ve Yusuf'un da hemen vermesi Kamuran'da şok etkisi yapmıştır. Tüm aile Kamuran adına sevinirken Kamuran karalar bağlamış Kaan'la evleneceği için üzülmektedir.

Öte yandan Kaan'ın ablası Banu da Kaan'a Kamuran konusunda kızmaktadır. Kaan ise Kamuran'la evlenerek Gül'e neler kaçırdığını göstermek niyetindedir. Yusuf'ların evinde her şey güllük gülistanlıktır. Kamuran nihayet evlenecektir.

Nurten hamiledir, Yusuf tarlaların yanısıra hayvanlara da sahip olmuştur. Buna karşın Hüsnü'nün evinde ise her şey ters gitmektedir. Dudu'nun hastalığı ve Hüsnü'nün elinden hayvanların alınması, nazara yorulmaktadır. Öte yandan Nihal ve Niyazi'nin birbirlerini severken yanlış bir anlaşılma neticesinde hala küs olması, Cemal ve Gül'ü rahatsız eder. Ve onları barıştırmaya karar verirler. Bunun için de Cemal'in ilginç bir planı vardır.

Haberin Devamı