Gazete Vatan Logo
Magazin Güzel Köylü son bölüm ekrana kilitledi!

Güzel Köylü son bölüm ekrana kilitledi!

Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Güzel Köylü dün akşam da izleyenleri ekran başına kilitledi. Güzel Köylü hem sosyal medyada hem de medyada zirvedeki yerini bırakmıyor. Güzel Köylü son bölüm hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik.

Cemal’in Ailesi Gül’e cephe alıyor!

Gül ve Nihal'i kaçıran adamlar Seval'i geri istemektedirler. Cemal ve diğerleri Seval'i vermek yerine bir plan yaparlar ve Seval yerine Seval kılığına giren Sıddık'ı adamlara vermeye kalkarlar. Ancak adamlar bunu anlar ve Sıddık'la Nihal'i tekrar kaçırırlar. Üstelik para çantası da boştur. Seval bu durumdan rahatsız olur ve adamlarla irtibata geçer.

Öte yandan Kaan'ın Gül'ün eski nişanlısı olduğunu öğrenen Sultanana Kaan'a Gül'ü üzdüğü için hesap sorar. Ancak Kaan Gül'ün kendisini yanlış anladığını anlatır. Cemal'in ailesi de Gül'ün Kaan'ın eski nişanlısı olduğunu öğrenince Gül'e karşı tavır alırlar. Gül'ün Cemal'e olan ilgisinin geçici bir heves olduğuna inandırır. Bunun üzerine Sultanana Kaan ve Gül'ü barıştırmak için farklı yollara başvurur.

GÜZEL KÖYLÜ 25.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU!

Gül’ün başı belada!

Gül ve Cemal birbirlerine iyice yakınlaşmışlardır. Hatta Gül'ün Cemal ile evlilik konusundaki düşünceleri bile değişmiştir. Cemal'e kendi elleriyle yemekler yapmakta, evlilik konusuna iyice yaklaşmaktadır. Gül'ün bu halleri Cemal'in de hoşuna gitmektedir. Ancak Gazeteci Oya'nın Güzel köyle ilgili yaptığı haber, köye bomba gibi düşünce Gül ve Cemal'in evlilik planları bir anda gölgelenir. Çünkü Oya, arkadaşı olan Kaan'a iyilik yapmak amacıyla gazeteye Kaan ve Gül'ün aşkıyla ilgili bir haber yapmıştır. Bunu öğrenen köy halkı Gül'e karşı tavır yapar.

Haberin Devamı

Öte yandan gazete haberi neticesinde Cemal'leri arayan adamlar, Cemal'lerin peşine düşer ve Güzel Köy’e gelirler. Seval'i almak isteyen adamlar. Karşılarında Gül'ü bulunca Seval yerine Gül'ü kaçırırlar.