Gazete Vatan Logo
Magazin Güzel Köylü 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güzel Köylü 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv'nin en çok izlenen dizilerin başında gelen Güzel Köylü 50.bölümüyle kaldı yerden devam ediyor. Güzel Köylü'nün yeni bölümünde Cemal ve Gül arasında neler yaşanacak! Güzel Köylü 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar..

Star Tv'nin sevilen dizilerinden Güzel Köylü 50.bölümüyle ekranlara geliyor. Güzel Köylü'nün yeni bölümünde Güzelköy'de neler yaşanacak! Yeni bölümde ne gibi süprizler yaşanacak! Güzel Köylü 50.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Güzel Köylü son bölüm özeti

Köye gelen gizemli kadın ve çocuğu ortalığı karıştırır.

Cemal geçmişinde yaptığı bir hatadan dolayı oldukça zor bir duruma düşmüştür. Köye çocuğuyla gelen kadın Cemal'in askere gitmeden önce tanıdığı bir kadındır. Kadın ısrarla çocuğun Cemal'in çocuğu olduğunu iddia etmektedir. Cemal, Niyazi ve diğer arkadaşlarıyla beraber gerçeği öğrenene kadar kadın ve çocuğu Gül'den saklamaya karar verir.

Yusuf ve Hüsnü arasındaki rekabet sahile kafe açma konusunda da devam eder. Yusuf, Gül'ün pankek tarifini almaları için Esma ve Nurten'i Dudu'ya gönderir. Ancak Gül tarifi vermemek için direnir. Öte yandan Sultanana'nın Gül ve Cemal'den habersiz evlerinin etrafını yaptırması herkes için büyük bir süpriz olmuştur. Herşeyden habersiz olan Sultanana bir eğlence düzenler. Ancak bu eğlencenin beklenmedik konukları vardır.

Haberin Devamı

Güzel Köylü son bölümü izle