Gazete Vatan Logo

Güzel isim Diriliş Ertuğrul'a dahil oldu

Ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil oldu. Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı canlandırmaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

Güzel isim Diriliş Ertuğrul'a dahil oldu

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna Burak Özçivit'ten sonra sürpriz bir isim daha katıldı. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda kadroya dahil olan ünlü isim Hande Soral, sosyal medya hesabından haberi sevenleriyle paylaştı. Soral, Zeydan karakterini canlandıracağı öğrenildi.

ERTUĞRUL'UN AŞIK OLACAĞI KIZ KİM?

Öte yandan Ertuğrul'un artık bekar olduğunu vurgulayan Kurtuluş Zeydan, ''Onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak.'' dedi.Kurtuluş Zeydan, Ertuğrul'un aşık olacağı karakteri oyuncu Hande Soral'ın canlandıracağını açıkladı.

BURAK ÖZÇİVİT DİZİYE KATILACAK MI?

Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Kurtuluş Zeydan, ''Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.'' diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söyledi.