Gazete Vatan Logo

Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?

Güvercin dizisi sete çıktı ve ilk fotoğrafları yayınlandı. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimleri bir araya getiren Güvercin filmi, Zeugma ‘’Çingene Kızı’’ hikayesinden derlenmiştir. Peki, Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?

Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?

14 Ekim’de çekimlerine başlanan Güvercin, Zülüf ve Kenan’ın aşkını seyirciye ulaştıracak. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda, Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu ve Enver Akbaş gibi başarılı isimleri yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını ise Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstleniyor.

Güvercin dizisinin konusu nedir?

Zülüf, kuş uçmaz kervan geçmez, dağların doruklarında kör bir kuyuda ölümü beklemektedir. Bir çingene kızı gibi yerin yedi kat dibindedir. Zülüf, atıldığı bu kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan’ın kim olduğunu öğrendiğinde ise hayatının şokunu yaşar.

Kuyunun başında beklemekte olan Kenan, akşam güneşinin kızıllığı altında, güzelliğiyle dillere destan Zülüf’ü görür kuyudan çıkarken. Kenan’ın dizlerinin bağı çözülür, yer ve gök alt – üst olur.

Haberin Devamı

On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden etrafa saçılan kan, o günden sonra her iki aileye de bulaşacaktır. Ta ki bir gün aşk gelip, her şeyi temizleyene dek…

Yakında Star’da yayınlanacak dizinin çekimleri, Gaziantep’te gerçekleşiyor.