Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları ve burçların yükselenleri!

Burç yorumları günlük olarak yapılmaktadır. Burç yorumları burcunuza ait yükselenler ile de yapılmaktadır. Burç yorumlarının nasıl yapıldığını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Günlük burç yorumları ve burçların yükselenleri!

Sizlere bu yazımızda burçlar ve burç yorumları hakkında bilgi vereceğiz. Burçlar genel anlamı itibariyle gökyüzünde yer alan 12 takımyıldızına verilen bir isimdir; ancak astronomi biliminin incelemiş olduğu takımyıldızları ile dünya ve batı antolojisinin engellemiş olduğu takımyıldızlarının kesinlikle bir alakası yoktur. Astroloji göksel cisimleri ile insanlar ve aynı zamanda insan yaşamı arasındaki bağlantıyı kuran ve bu bağlantıyı inceler kesinlikle bir bilim dalı değildir. Burçlar üzerinde eski zamanlardan beri çok çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalar gerçekten çok eski zamanlara kadar gitmektedir. İnsanların geleceği üzerinden tahmin yürütmek ve daha sonrasında ise yaratılıştaki gizemi çözme arayış içerisinde olan insanlar yer alan burçlar hakkında bilgi sahibi olarak bunlar hakkında yorumlar yapmak istemişlerdir. Arayış içinde insanların doğal çabalarından bir tanesi de burçlardır. Bunun ile beraber burç yorumlarının bir medyum bilgiçlik ile gelecekten haber vereceği inancıyla bunu bu hale soktu. Dünyanın başka bir gezegen ile ilişkisi ya da yakınlığı gibi esasında astroloji bilgilerin yapılması ve bu bilgilere inanılması odağı haline gelmiş bir durumdur. Şimdi burçlar temel olarak dört gruba ayrılmaktadır. Bunlar: su, hava, ateş ve topraktır. Her grup içinde ise üç tane burç bulundurmaktadır. Kişilerin burçları da hangi kişilik özelliklerine sahip olduğu bu konuda anlaşılmaktadır.

Haberin Devamı

Su burçları; akrep, yengeç ve balık burçudur.

Toprak burçları; başak, boğa ve oğlak tır.

Ateş burçları; koç, aslan ve yaydır.

Hava burçları; terazi, ikizler ve kovadır.

Şimdi sizlere burçlar hakkında bilgiler vereceğiz.

Terazi burcu: ağırbaşlı, diplomatik ve kararlıdır. Çok çabuk değiştiren bir burçtur. Sosyal, romantik ve saftır. Barışı sağlayan tatlı bir kişiliktir.

Oğlak burcu: azimli, pratik ve disiplindir. Dikkatli, sabırlı ve komiktir. Aynı zamanda paranoyaktır.

Akrep burcu: duygusal, güçlü ve azimlidir. Kıskanç, enteresan ve gizemlidir.

Kova burcu: dürüst, sıcakkanlı ve sadıktır. Yetenekli, orijinal ve duygusuzdur. Tek başına hareket etmeye genellikle sever.

Haberin Devamı

Yay burcu: komik, özgürlüğü sever ve dürüsttür. Konuşmasında dobra dobra ve dikkatsizdir. Batıl inançlara da inanır.

Balık burcu: duygusal, hayal gücü güçlü, aynı zamanda iyi niyetlidir. Sempatik, saf ve gizemlidir.

Koç burcu: enerjik, çılgın ve gururludur. Kendine güveni vardır, sabırsızdır, bencildir.

Boğa burcu: güvenilirdir, sabırlıdır, sıcakkanlıdır, azimlidir, iyi niyetlidir, kıskançtır.

İkizler burcu: konuşkandır, ruhu daima genç ve dinamiktir, korkaktır, bulunduğu ortama ayak uydurur.

Aslan burcu: sıcakkanlıdır, bonkör ve yeteneklidir. Sadıktır, sempatiktir, sabırsızdır.

Yengeç burcu: sıcakkanlıdır, duygusaldır, konuşkandır, morali çok çabuk değişebilir, dikkatlidir, sevdiğini sahiplenir ve sempatiktir.

Başak burcu: sadıktır, utangaçtır, pratiktir, her şeyi kafasına takar ve her zaman her şeyin en iyisini ister. Aynı zamanda zekidir.

Sizlere burçlar hakkında kısa bir şekilde bilgi vermeye çalıştık. İlerleyen günlerde burçlar hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgilere sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı