Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları nasıl yapılıyor?

Günlük burç yorumları gök cisimlerinin hareketleri yardımıyla yapılıyor. Burç yorumlarının yanı sıra doğum saati ile bağlantılı olarak burçların yükselen yorumları da yapılabiliyor. Burç yorumlarını günlük olarak internetten takip etmek mümkündür.

Günlük burç yorumları nasıl yapılıyor?

Ülkemizde gerek gelenekler gerek inançlar olarak kuvvetli bir milletiz denebilir. İnançlarımız dinimizle de bağlantılı olarak her yönden desteklemektedir. Bu şekilde vatandaşlar da çeşitli inançlara ve düşüncelere sahip olurlar. Bu noktada en çok inanılan körü körüne inanılmasa da her

insanın hayatında en az iki üç kere okuyup merak ettiği bir husus göz ardı edilmemelidir. Burçlar herkes tarafından yaşamlarının bir bölümünde merak uyandırır. Dünya üzerinde her insanın sahip olmuş olduğu burçlar vardır. Herkes ister istemez bir burca aittir. Çünkü burçlar insanların doğum günleri ile ilişkilendirilir. Bu nedenle herkes bir burç gurubuna aittir. Dünya çapında bilinen bu burçlar günlük olarak gazetelerde dergilerde yayımlanmaktadır. Bunun dışında internet üzerinden her gün günlük olarak burç yorumunu okuyan insanların sayısı da oldukça fazladır. Enerjinize göre burcunuzun o gün sizlere neler getireceğinizi iş hayatınız, aşk hayatınız ve ekonomik durumunuza göre bilgi içerikli bir mesaj alan burç yorumları belirli hususlara dikkat edilerek yazılır.

Haberin Devamı


22 Ocak -19 Şubat arası = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arası = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arası = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arası = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arası = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz arası =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos arası =Aslan Burcu

23 Ağustos – 22 Eylül arası = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arası = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arası = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arası =Yay Burcu

Bu burçların yanında bir de kişilerin doğum saatleri ile belirlenmiş olan yükselen burçları vardır. Yükselen burçlar doğum saatler ile belirlenir. Yine aynı burçlar elde edilir. Yükselen burcunuzu öğrenmek için de internette yer alan uygulamaları kullanabilirsiniz. Burç yorumlarınızı da günlük gazete ve dergilerden internet sitelerinden ya da cep telefonlarınıza indirecek olduğunuz uygulamalardan her gün düzenli olarak takip edebilirsiniz. Burç yorumunuzu öğrendikten sonra artık tüm merak ettiğiniz şeylerin anlamını ve yorumunu daha kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı