Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları güncel!

Burç yorumlarınızı güncel olarak internetten okuyabilirsiniz. Burç yorumları günlük olarak yapılıyor. Siz de günlük burç yorumlarınızı dilediğiniz zaman internetten okuyabilirsiniz.

Günlük burç yorumları güncel!

Koç Burcu (21 Mart- 19 Nisan): Koç burcu olan insanlar oldukça hareketli esprili ve de alımlı insanlardır. Erkeği oldun kadını ise oldukça enerjik yapılıdır. Toplum içerisinde cazibeleri ile dikkat çekerler. Eleştirmeyi oldukça severler ve hoşlanmadığı şeyleri dile getirirler.

Boğa Burcu (20 Nisan- 20 Mayıs): Boğa burcu olan insanlar sessiz ve sakin bir yapıya sahiptirler. Gerçekçi ve de otoriter bir yapıları vardır. Toplumda hal ve hareketleri dikkat çeker çünkü oldukça olgun yapılara sahiptirler.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran): İkizler burcu olan insanlar enerjik ve hareketli yapıları vardır. İkizler burcu olan insanlar sürekli fikir değiştirirler oldukça kararsız yapıları olan bu burçlar yakınları tarafından hep eleştirir alırlar.

Yengeç Burcu (22 Haziran- 22 Temmuz): Yengeç burcu olan insanlar dünyanın en kırılgan burcudur. Yengeç burcu olan insanlar oldukça duygusal ve kırılgandırlar. Bir insanı severlerse çok severler sevmezlerse hiç sevmezler. Neşeli bir tavırları vardır.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz - 22 Ağustos): Aslan burcu olan insanlar kendilerine güvenirler ve dürüst yapıları vardır İyi niyetli yapılarını herkes bilirler. Karşı taraftan söylenmekte olan bir yalanı direkt olarak hissederler ve onlardan hemen soğur ve de uzaklaşırlar.

Haberin Devamı

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül): Başak burcunda olan insanlar kendi sorumluluklarını iyi bilirler. Titiz yapıları ile dikkat çekerler En ufak ayrıntılara takılı kalırlar. Evcimen bir yapıları vardır evde vakit geçirmeye bayılırlar. Dostları tarafından çok sevilen başak burcu iyi bir mizacı vardır.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim): Terazi burcunda olan insanlar özellikle de terazi burcu olan kadın güzel estetik ve de alımlı bir özelliğe sahiptirler. Uyumlu olan tavırları ile dikkat çekerler. Yaşam dolu olan bu burçlar insanlara enerji verir ve de çok sevilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım): Akrep burcu olan insanlar duygusal kararlı ve de duyarlı yapıları ile dikkat çekerler. Neşeli ve de hareketli oluşları etraftaki dostları tarafından oldukça sevilir. Akrepler herkese karşı şüpheci davranırlar bu neden ile yeni kişiler ile ilişki kurmakta zorlanırlar.

Haberin Devamı

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık): Yay burcu olan insanlar eğlenceye oldukça düşkünlerdir ve de gezmeye meraklılardır. Yay burcu olan insanlar oldukça savurgandır maddi anlamda güçlü olmayı severler. Sadık olan bu burçlar ile evlenmeyi isteyen çok kişi vardır. İlgiden oldukça keyif alırlar.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık- 19 Ocak): Oğlak burcu olan insanlar hırslı neşeli evcimen ve de çalışkan yapıları ile dikkat çekerler. Oğlak burcu olan insanlar karamsar yapıları nedeni ile kendileri arasında ve çevresi ile bir duvar örer kendi önüne engeller koyar. Hırslı ve de güçlü yapıları ile bilinirler.

Kova Burcu (20 Ocak- 18 Şubat): Koca burcu olan insanlar özgürlüklerine düşkünlerdir. Becerikli yapıları ile dikkat çekerler. Dostluğa çok önem verirler ve de dostları tarafından çok fazla sevilirler.

Balık Burcu (19 Şubat- 20 Mart ): Balık burcu olan insanlar tuttuklarını koparan çekici ve de sempatik bir yapıları vardı. Balık burcu olan insanların sezgileri oldukça kuvvetlidir. Güzel olan her şeyi seven bu burçlar rahatlarına da oldukça düşkündür.

Haberin Devamı