Gazete Vatan Logo

Günlük Burç yorumları

Bugün hangi burcu ne bekliyor? Uzman Astrolog Samiye Özbaş Soysal temel burçları sizin için yorumladı… Mayıs ayının ikinci haftası birçok burç için kritik geçeceğe benziyor. Özellikle yay burçları gerginlikte uzak durmalı, yengeçlerin ise agresif tavırlardan uzak durması gerekiyor. Bu haftayı etkili ve olumlu geçirmeye özen göstermenizi tavsiye ediyoruz.

Günlük Burç yorumları

11 Mayıs Günlük burç yorumları şöyle;

KOÇ

Özel hayatınızdaki olayları ve ilişkileri dengeleme gayreti bugün sizi biraz yorabilir. Durumların gerginleşmesi biraz da sizin ani tepkilerinizden ve beklenmedik gelişmelerden kaynaklanıyor olabilir. Huzura hizmet etmelisiniz.

BOĞA

İletişim konusunda aceleci olmamaya çalışın. Herkes her dediğimi hemen anlasın çabası, konuşurken yanlış bir imaj yaratmanıza sebep olabilir. Anlatırken de anlaşılmayı beklerken de sabırlı ve esnek olmaya çalışmanız önemli.

İKİZLER

Evdeki hesabın çarşıdaki ile uyuşmadığı bir gün olacak. Yanınızda aldığınız para, ya da satın almayı planladığınız bir şeyin fiyatı hazırlıklı olmadığınız şeylere vesile olabilir. Bir sosyal plana harcanacak paraya dikkat.

YENGEÇ

Bugün hırçın ve agresif tutumlarınız çok fazla görünür olacak. Sizin bu tarz tepkiler vermenize alışık olmayan insanların tepkisini çekebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamı gerginleştiren ve yoran yaklaşımlardan uzak durun.

ASLAN

Dışarıya yansıtmakta zorlandığınız bir takım gerginlikleriniz var. Hep içinize atmak, hiçbir şey olmamış ve her şey yolundaymış gibi davranmak daha büyük patlamalara sebep olabilir. Ruh sağlığınızı korumak için açık olmalısınız.

Haberin Devamı

BAŞAK

Bugün katılacağınız kalabalık bir ortamın enerjisi beklediğiniz gibi olmayabilir. Herkesin ayrı telden çaldığı o nedenle de gönül ve fikir birliği etmekte zorlanan insanların bir araya geldiği kalabalıklardan uzak durun.

TERAZİ

Bugün için hedeflediğiniz işlerin dışında bambaşka şeylere zaman ayırmanız gerekecek. Zaten bitirdim, sonuçlandırdım dediğiniz bir iş beklenmedik biçimde karşınıza çıkabilir. Plan değişikliklerine hazır olmakta fayda var.

AKREP

Bugün fikir ayrılıkları sizi her zamankinden daha çok yoracak. Çok hakim olmadığınız bir konuda fikrinizi kabul ettirip haklı çıkmak gibi bir telaşa kapılmayın. Görüş ayrılıklarına karşı biraz daha esnek olmalısınız.

YAY

Bugünkü gerginliğinizi azaltacak bir takım çareler aramalısınız. Kızgınlıklar ve gerginlikler bugün etrafınızdakileri değil de en çok sizi yoracak. Ruhunuzu dinlendirecek nitelikteki her türlü aktiviteden fayda alacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK

Bugün uyum ve işbirliği konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Siz ne kadar uzlaşma çabası gösterseniz de karşınızdaki kişi ya da kişiler buna gönüllü olmayacak. Bu nedenle bugün çözüm için çok ısrarcı olmamakta fayda var.

KOVA

İş arkadaşlarınızla iyi geçinmek, iş beklediğiniz kişilerin huyuna gitmek bugün size kazanç sağlayacak şeyler. Bir gecikme haberi ya da hizmet beklentinizin yanlış anlaşılmış olması gibi şeyler bugünün riskli durumları.

BALIK

Aşk hayatınız ve özel ilişkileriniz konusunda beklenmedik tepkiler ve ani çıkışlar söz konusu olabilir bugün. Daha sakin kalıp hızlı yargılardan kaçınmalısınız. Maddi açıdan da kendinizi riske atacak adımlar atmamaya gayret edin.