Gazete Vatan Logo
Magazin Günlük burç yorumları 05.02.15

Günlük burç yorumları 05.02.15

5 Şubat Perşembe Günlük Burç Yorumlarınızı okumak için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz. Bugün sizi nasıl bir gün bekliyor, Boğa, Yengeç ve Aslan burçlarını bekleyen önemli gelişmeler ne? Teraziler için nasıl bir gün olacak? Günlük burç yorumları ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

Koç-21 Mart - 19 Nisan

Günün ikinci yarısında işlerinizi yokuşa süren ve sizi yavaşlatan insanlar gecikmelere ve de hatalı hamlelere sebep olabilir. İş arkadaşlarınızla olabilecek gerginliklere özellikle dikkat. Esnek ve anlayışlı olmalısınız.

Boğa-20 Nisan -20 Mayıs

Bugün çocuklarla ilgili konularda her zamankinden daha çok ilgilisiniz. Bir şeyler öğretmek, fayda sağlamak ve yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek enerjisi ile hareket edin. Öğretmek ve eğitmek konusunda yararınız

İkizler-21 Mayıs - 21 Haziran

Aile içi gerginliklere dikkat etmekte fayda var bugün. Söz sahibi, olgun ve yaşlıca olan bireylerin sözlerinin kabul görmesi arzusu her zamankinden yüksek. Söz dinleyip susmak veya tepki göstermek yerine fikrinizi anlatın.

Yengeç-22 Haziran - 22 Temmuz

Kardeşinizle aranızda ufak bir anlaşmazlık yaşanabilir bugün. Suçu ona yüklemek ya da ille de bir günah keçisi aramak doğru olmaz. Bugün genel olarak bir iletişimsizliğiniz söz konusu. Dinlemeye daha çok zamana ayırın.

Aslan-23 Temmuz - 22 Ağustos

Haberin Devamı

Emek verilmiş bir çalışmanın karşılığını maddi ya da manevi anlamda almak en büyük beklentiniz. Ancak size göre çok değerli olan bir çalışmayı oyun veya eğlencelik bir şey gibi görenler canınızı sıkabilir bugün. Rağbet etmeyin.

Başak-23 Ağustos - 22 Eylül

Sizi sorumluluk altına sokan bazı işlere girmek zorunda kalabilirsiniz bugün. Nasıl olursa birilerinden destek alır altından kalkarım diye düşünüyorsanız yanılabilirsiniz. Elinizden gelenin yetmesi üzerine kurun planlarınızı.

Terazi-23 Eylül - 22 Ekim

Bugün ufacık ayrıntıları büyütürseniz içinden nasıl çıkacağınızı bilemediğiniz çetrefilli hallere düşebilirsiniz. Karmaşık görünen bir konunun belki de çok pratik bir çözümü vardır. Tek başına halledeyim telaşına kapılmayın.

Akrep-23 Ekim - 21 Kasım

Güvendiğiniz bir arkadaşınız bugün sizi tahmin etmeyeceğiniz bir tavırla yanıltabilir. İşin içine maddiyat girdi diye hedefler ayrılmak zorunda kalabilir. O zaman arkadaşlıkla maddi konuları bir kefede tutmamaya çalışın.

Yay-22 Kasım - 21 Aralık

Mesleki konularda kendinizi engellenmiş ve yeteri kadar rahat hareket edemiyor olarak hissediyorsunuz bugün. Günün ikinci yarısı özellikle otorite olan kişilerden talepte bulunmak ve takdir beklemek için çok uygun değil.

Haberin Devamı

Oğlak-22 Aralık - 19 Ocak

Bulunduğunuz ortamlarda anlaşılmadığınızı, görüşlerinizi yeteri kadar dinlemediklerini hissedeceksiniz. Tanıdığınız bir çevrede ya da insanlarla bir arada olsanız bile yabancılaşmış halde bulabilirsiniz kendinizi. Israr etmeyin.

Kova-20 Ocak - 18 Şubat

Ruhsal olarak huzursuz olacağınız etkiler devrede. Sanki her şey ve herkes üzerinize doğru geliyor, sizi sınıyor ve sabrınızı deniyor gibi hissettiğiniz noktada anlayışlı olmak size kazanç sağlayacak. Size verilmeyeni siz verin.

Balık-19 Şubat - 20 Mart

Eşiniz ya da yaşamınızda bir şeylerin sorumluluğunu paylaştığınız biri ile eleştirilerin can yakabileceği nitelikte bir görüşme olabilir. Emeklerinizin hiçe sayıldığını düşündüğünüz konuda fedakarlığın ölçüsünü gözden geçirin.