Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları!

Burç yorumları günlük olarak internet üzerinden yayınlanıyor. Vatandaşlar burç yorumlarına ilişkin her bilgiye dakikalar içerisinde erişim sağlayabiliyor. Burç yorumları sosyal yaşantımıza ait bilgiler içerdiği için oldukça ilgi görmektedir.

Günlük burç yorumları!

Koç Burcu (21 Mart- 19 Nisan): Koç burcu olan insanlar kendilerine güvenleri sonsuzdur. Hareketli ve de oldukça enerjik yapıları ile dikkat çekerler. Dik başlılardır ve de herhangi bir konu da hata yapmışlar ise bunu asla kabullenmek istemezler ve de buna inat bencil tavırlar takınırlar.

Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs): Boğa burcu olan insanlar inatçı, çalışkan, sakin yapıları ile bilinirler. Fakat boğa burcunda olan insanların bu sakin yapılarının altında çok hareketli bir insan vardır. Kızdıkları zaman keçi gibi inatçı bir insana dönüşürler. Ve asla hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermezler.

İkizler Burcu (21 Mayıs- 21 Haziran): İkizler burcunda olan insanlar zeki, güzel, etkili konuşan ve de cazibeli yapıları ile dikkat çekerler. İkizler burcu olan insanlar çok değişken yapıya sahiptir. Bazen çocuksu tavırları vardır ve de sürekli ilgi beklerler.

Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz): Yengeç burcu olan insanlar çok hassas bir yapıları vardır. Yengeç burcu olan insanlar ile çok yakın iseniz onu kırmaktan incitmekten kaçınmalısınız. Her sözünüzden bir şeyler arayarak bunu kendince yorumlarlar ve küsebilirler. Ayrıca çok cömert bir yapıları da vardır.

Haberin Devamı

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos): Aslan burcu olan insanlar genel olarak ılımlı, sevecen, romantik ve de pratik zekaları ile ön plandadır. İkili ilişkilerinde çok iyi bir eştir. Asla kin tutmayan aslan burçları sinirlendiklerinde ise gözleri hiç bir şey görmez. Genel olarak hareketli ve de neşelidirler.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül): Başak burcu olan insanlar sorumluluk sahibi, idealist, hırlı ve de detaycılardır. En ufak ayrıntılara takılmakta olan başak burçları titizlikleri ile de dikkat çekerler. Kendilerine göre hoş bir mizaca sahiptirler.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim): Terazi burcu olan insanlar güzel ve estetik görünümleri vardır. Hoş sohbetli olan terazi burcu olan insanlar fikir alışverişlerinde bulunmaktan keyif alırlar. İyi huylulardır ve de anlayışlı bir yapıları vardır. Maddi değerlere önem verirler.

Haberin Devamı

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım): Akrep burcu olan insanların mizaçları çok gelişmiştir. Üstün zekaya sahip olan akrep burcu olan insanlar çok da kıskanç yapıları vardır. Onlar için dostluk ön plandadır. Yalandan nefret ederler asla da yalan konuşmazlar.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık): Yay burcu olan insanlar kültürlü, duyarlı ve de akıllı yönleri ile ön plana çıkmayı başarırlar. Yay burcu olan bir insana hata yapmış iseniz af dilemeyi düşünüyor iseniz affedecektir affedici bir özelliği vardır. Kavrama yetenekleri oldukça güçlüdür. En kötü özellikleri çabuk sıkılgan olmalarıdır.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık- 19 Ocak): Oğlak burcunda olan insanlarda karamsar ruh hali çok fazla vardır. Kendi kendilerine duvar örerler ve bu duvar sayesinde soğuk davranırlar. Güçlü durmayı severler ve de hırslı bir yapıları vardır.

Kova Burcu (20 Ocak- 18 Şubat): Kova burcu olan insanlar da genel olarak özgür bir ruh yapısı vardır. Özgürlüklerine oldukça düşkünlerdir. Eğer özgürlükleri kısıtlanır ise bu onların sonu demektir. Çevresindeki herkese kendilerini sevdirmeyi iyi bilirler. Dostluk onlar için çok önemlidir.

Haberin Devamı

Balık Burcu (19 Şubat- 20 Mart): Balık burcunda olan insanlar evlerine çok bağlıdırlar. Kendilerini evlerinde çok huzurlu hissederler. Duygusal ve de romantik bir yapıları vardır. Sezgileri oldukça güçlüdür.