Gazete Vatan Logo

Güngören Stadı’nın altındaki ekmek fabrikasında korkutan yangın

Güngörenspor’a ait stadyumun tribünlerinin altında bulunan ekmek fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangın sonucu herhangi bir can kaybı yaşanmazken, işyerinde hasar meydana geldi.

Güngören Stadı’nın altındaki ekmek fabrikasında korkutan yangın

Olay, saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Güngören Stadı’nın tribünlerinin altındaki ekmek fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Stadyumda çalışan görevliler durumu hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Güngören, Bakırköy ve Merter itfaiye grupları yangına müdahale etti. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri de hazır bekledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa süre içinde tamamen söndürdü. Ayrıca, itfaiye ekipleri stadın içine girerek tribünlerde bir süre inceleme yaptı. Yangın sırasında ekmek fabrikasında çalışan kimse olmadığı öğrenildi.

BUGÜN İLAÇLAMA YAPILMIŞTI

Yangının çıktığı işyerinde çalışan Sedat Aldoğan, "Bilmiyoruz ki, şoför bir arkadaşım aradı burada çalışan, ben de geldim. Ekmek imalathanesi baktım ki yanıyor. Üst tarafı da stat. Neden çıktığını bilmiyoruz. Can kaybı ve yaralanma yok. İlaçlama yapılmıştı zaten bugün, içerisi boştu. Çalışma saati değildi" dedi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haberin Devamı