Gazete Vatan Logo

Güngören'de market soygunu

Güngören'de müşteri gibi girdiği marketin çalışanını silahla tehdit edip 43 bin lira gasbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Güngören'de market soygunu

Güngören'de 6 Ekim'de Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir markete müşteri gibi gelen kişi, marketin arka kısmındaki para kasasının bulunduğu odaya girdi. Odada bulunan çalışanı silahla tehdit eden şüpheli 43 bin lirayı gasb ederek çalışana, "Odadan 20 dakika dışarı çıkma, yoksa seni öldürürüm" diyerek tehdit etti.

Güvenlik kamera görüntülerine yansıyan olayda şüphelinin markete müşteri gibi girdiği, bir süre raflara bakarak oyalandığı ve marketin arka kısmındaki odaya geçtiği görülüyor. Gasp olayından sonra şüphelinin marketin çıkış kapısını bulamayıp çalışanlara çıkışın neresi olduğu sorarak elindeki para dolu poşetle marketten ayrıldığı görülüyor.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının kimliğini tespit etti. Ekipler, şüpheli Rezan D'yi saklandığı ağabeyinin evinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin Güngören'de başka bir marketten de 14 lira gasp olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Haberin Devamı