Kartal göklerde!

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, başarısını Türkiye’nin her köşesinde taraftarlarının coşkulu gösterileriyle kutluyor.

Şampiyon Beşiktaş’ı ve manevi şahsında siyah-beyaza gönül vermiş tüm sporseverleri VATAN adına içtenlikle kutluyorum. Spor kulüpleri ve hele futbol takımlarının yaslandığı toplumsal taban, sivil toplumun en yerleşmiş kurumlarıdır.

Renkler çok şey ifade eder.

Beşiktaş’ın, bu alanda gösterdiği örnek duruş, siyah-beyaz renklerin sağlam dayanışmasını çok güzel simgeliyor.

Özveri ve kalite

Beşiktaş son yıllarda kendisinden toplumun beklediği hizmetin çapı ve kalitesi bakımından tekrar tarif edilmesi gereğini çok iyi değerlendirmiştir.

Gerek Kulüp Yönetimi, gerek taraftar, sporcuların amatör bir heyecandan beslenen özveri ve desteği kazanmalarında çok etkili olmuştur.

O kadar ki taraftar topluluğunun ilham merkezi olarak tarif edilmeye layık heyecanı, Beşiktaş’ı rakiplerinden ayrı bir yere çıkarmıştır. Beşiktaş, bütün bu farklılıkları ile yükselen bir değer olmuş, üç yıldızı hak etmiştir. Futbol dünyasına kazandırdığı kaliteler, rakiplerine de yarar sağlayacak, onları da yükseltecektir.

Haberin Devamı

Hayatı boyunca bu takımı desteklemiş bir taraftar olarak hiç şüphem yok ki; Kartal gökleri, gökler de Kartal’ı hep sevecektir. Yer de senin, gök de senin, uç Kartal uç!

Helikopter iddiası

PKK’ya ait haber ajanslarından gelen bilgilere göre 13 üst düzey askerimizin şehit olduğu helikopter kazasını, terör örgütü PKK’ya bağlı askeri kanat HPG üstlenmiş.

Ajansları “helikopteri kendi birimlerinin düşürdüğü, ateş edilen helikopterin isabet aldığını ve alandan uzaklaşmak isterken düştüğü” iddiasını yazılı bir açıklamayla vermiş.

Bir tarafta Afganistan’dan, Bağdat’a, Musul’a kadar DEAŞ Ramazan’da çoğunluğu Müslüman olan büyük kitleleri katletmeye devam ediyor.

DEAŞ Suriye’de Rakka’yı da savaşmadan PYD-PKK’ya bırakıyor ve aynı sırada aynı DEAŞ (Musul’a da Kerkük gibi IKBY bayrakları asılsın diye mi bilinmez) Musul’da çatışmalardan kaçan yüzlerce sivili öldürüyor.

Olaylara geniş açıdan bakıldığında küresel bir planın parçaları gibi.

Haberin Devamı

Küresel dehşet saçan bir örgüt, sıra PYD-PKK’ya ve Kürdistan konusuna gelince usluca çekiliyor.

Artan terör!

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD toplantısındaki konuşmada şöyle dedi:

“ABD Rakka’da PYD-YPG ile operasyon yapmak istiyor. ABD’lilere ‘oralardan bize bir saldırı, taciz olacaksa kimseyle görüşmeyiz, kendi kararımızı veririz’ dedik (…) Öncelikle hatırlamak gerekir ki ABD’nin PYD-PKK’ya verdiği ağır silah ve ortaklık desteği “sınır dışından bir saldırı olmasa da” Türkiye için dev bir tehlike oluşturuyor.

Bu destekten moral ve PYD’den silah ve militan alan PKK Türkiye’de terörü arttırdı. Her gün şehitler verirken bir helikopter düşmesi olayında da 13 rütbeli subayımızı kaybettik (ki PKK iddiası henüz araştırılmış değil.) Irak ve Suriye’de “ABD’nin yardımıyla Türkiye aleyhine” yürüyen gelişmelere NATO ve BM ile görüşülerek çözüm bulunmalıdır.

DİĞER YENİ YAZILAR