Gazete Vatan Logo

Bahçeli Güneydoğu raporunu açıklıyor

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Güneydoğu ve Doğu'yu kalkındırma programında konuşuyor.

Bahçeli Güneydoğu raporunu açıklıyor

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: FETÖ'nün 15 Temmuz ihaneti nesiller geçse de unutulmayacak bir düşmanlıktır.

Görev dağılımına göre PKK, YPG, DAEŞ gibi örgütler ülkemize saldırmış, bunun yanında FETÖ devlete paralel bir yapılanmaya giderek saldırmıştır.

İHANET ÇETESİ FETÖ, TÜRKİYE DÜŞMANLARIYLA İŞBİRLİĞİNDE

FETÖ, Türkiye'nin etnik ve mezhep temelli iç savaşa girmesi için acımasızca devreye girmiştir.

Cebinde 1 dolar bulunduran, ByLock'la haberleşen, Anayasa ve yasaların dışında bir hiyerarşik sisteme sahip olan FETÖ'cüler bir anda ülkemizi sarmıştır.

FETÖ Türk İslam dünyasına düşman kim varsa onunla yumuşak ilişki kurmuştur. Türkiye takiye üstası şarlatanlar, sahte hocalar, Türkiye'ye düşman kim varsa onlarla entrika kardeşliği yapmışlardır.

Devletimizi yıkmayı, silahla başaramayanlar ekonomik kurumlarla yeni saldırılara başlıyorlar. FETÖ işbirlikçidir, haindir, vatan millet ve din nefretiyle malul şeytan uşağıdır. PKK kimse, IŞİD kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür.

"İKİNCİ DARBE İDDİASINDA OLANLAR..."

Çok şükür darbe teşebbüsü binbir mücadeleyle püskürtülmüştür. İkinci bir darbe teşebbüsü iddiasıyla milleti korkutanlar gaflet içindedir, bu tavırlarından vazgeçmelidirler.

DARBE YAPACAK OLANLAR, BİZİM BEDENİMİZİ ÇİĞNEMEDEN YAPAMAZ

Haberin Devamı

Darbecilerin geleceği varsa, Allah'ın izniyle görecekleri de vardır. Öyle bir girişimde bulunacaklar bilsin ki, önce bizim bedenimizi çiğnemek zorunda kalacaklar.

FETÖ ile mücadele yapılırken, mağdurların olduğuna dikkat etmemiz gerekiyor. Yurtta Sulh Konseyi isimli ihanet yapılanmasının ana kadrosundan henüz bahseden yoktur. Bu hain ve haysiyetsizlerin kimlerden oluştuğu açıklığa kavuşamadı.

15 Temmuz'un sevk ve idaresini yapanları konuşanlar gözükmemektedir.

Mahkeme kararı olmadan hiç kimseye suçlu muamelesi yapılmamalıdır. Zira Türkiye bir hukuk devletidir.

MOODY'S'İN TÜRKİYE KARARI

*Uluslararası derecelendirme kuruluşlarının vakit kaybetmeden not kırarak Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke olmadığına dair yaygara koparmaları, finans oligarşisinin son iki asırda olduğu gibi yine iş başında olduğunun kanıtıdır. Silahla başaramayanlar faiz, kur, finansal varlıklar üstünden yeni bir alan açma peşindedir.

"PKK NEYSE FETÖ ODUR"

Haberin Devamı

FETÖ ve benzeri yapılanmalar görüntüde besmele çekip Efendimize salavat getirirken kalpten haç çıkarıp kilise çanlarıyla avunmakta, emperyalizmin hainlerine katılmaktadır. FETÖ işbirlikçidir, haindir, vatan, millet ve din nefretiyle malul şeytan uşağıdır. PKK neyse FETÖ odur, IŞİD kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür.

"OHAL UZAMALI"

OHAL ülkemiz için yararlıdır ve 3 ay daha uzatılması faydalı olacaktır.