Gazete Vatan Logo
Futbol GÜNEŞLİ diyene proje proje kıyaslama

GÜNEŞLİ diyene proje proje kıyaslama

Atatürk Havalimanı, Basın Ekpres Yolu, E-5 ve TEM bağlantı yollarına yakınlığıyla avantajlı bir bölge olan Güneşli’de konut piyasası da son 3 yıldır çok hareketli. Ulaşımda metro seçeneğinin olması da yeni konut projelerini beraberinde getiriyor.

Avrupa Yakası’nda en dikkat çeken bölgelerden biri Güneşli oldu. Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli, özellikle Basın Ekspres Yolu ile Mahmutbey arasındaki bölgenin Merkezi İş Alanı (MİA) ilan edilmesinden sonra hızla gelişti. Atatürk Havalimanı’nı kullananlar için de yakın lokasyonda konaklama ihtiyacını karşılayabilecek bölgelerden biri haline gelen Güneşli’de konut piyasası oldukça hareketlendi. Tüm bunlara ek olarak, bölgeye talebi artıran ticari nitelikli yatırımlara da sürekli yenileri ekleniyor. Bölgedeki fabrikaların taşınmalarının yanı sıra, imar planlarında yapılan düzenlemelerle, bölgede yeni konut ve ofis projeleri birbiri ardına inşa edildi. Konumuyla dikkat çeken Güneşli, Atatürk Havalimanı’na, Basın Ekspres Yolu, E-5 ve TEM bağlantı yollarına yakınlığı ile önemli bir avantaja sahip. Ayrıca bölgeden geçen metro, ulaşım açısından da kolaylık sağlayacak.

SATIŞTA AZ SAYIDA DAİRE KALDI

GÜL Proje tarafından hayata geçirilen Güneşli Park’ta satışlar yüzde 95’e ulaştığı için yalnızca 1+1, 3+1 ve 5+1 dubleks daireler kaldı. Çevresinde birçok önemli sanayi ve finans kuruluşu bulunan Güneşli bölgesinin konut ihtiyacına hitap eden Güneşli Park, fuar merkezlerine ve Atatürk Havalimanı’na çok yakın konumda. TEM ve E-5 çevreyollarının tam ortasında konumlanan projede yatırımcılar için ana caddeye cepheli 90 mağaza bulunuyor. Güneşli Park’ta, 1+1’den 5+1’e, çatı dubleksten bahçe dubleksine kadar 8 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Büyük daireler tükendi

SUR Yapı’nın Güneşli’de, Basın Ekspres Yolu’na çok yakın bir noktada inşa ettiği Corridor, yaklaşık 18 bin 200 metrekarelik arsa üzerinde 7 blokta 505 daireden oluşuyor. Sur Yapı Corridor projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 42 ile 337 metrekare arasında değiştiği Sur Yapı Corridor projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor ve yüzde 1 KDV avantajının da bulunuyor.

SOSYAL İMKANLARI DİKKAT ÇEKİYOR

KELEŞ İnşaat ve Beyaz İnşaat’ın ortak girişimi olan Cornerlife Güneşli, toplam 211 adet konut ve 21 adet dükkandan oluşuyor. Sosyal olanaklarıyla dikkat çeken projede, yüzme havuzu, 7 bin metrekare alana sahip bahçe, fitness- sauna-hamam, tenis kortu, basket sahası, koşu parkuru, amfi tiyatro, kapalı sinema salonu, kreş gibi donatılar yer alıyor. Proje bünyesinde ayrıca, 800 metrekarelik bir alana sahip Corner Fit spor merkezi bulunuyor. Projede stüdyo daireden 3+1 daireye kadar değişen ev tipleri, 44 ile 167 metrekare arasında daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 201 bin TL’den başladığı projede en çok 3+1 daireler tercih ediliyor.

GüneşliPark Gardenya okullara yakın

GÜL Proje ve Mutlu İnşaat ortaklığı ile Güneşli’de 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen GüneşliPark Gardenya, 20 bin metrekare yeşil alan, şehir ve deniz manzaralı, balkonlu daireler, mağazalar, market, çocuk oyun alanları, seyir terasları, 3 bin metrekare su oyunlu süs havuzları, şelaleler, kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, kafeterya gibi sosyal alanlara sahip. Proje, Atatürk Havaalanına, ilk, orta ve yüksek eğitim kurumlarına, uluslararası otellere yakın lokasyonu ile dikkat çekiyor. GüneşliPark Gardenya, 8 blokta toplam 300 daire, 7 mağaza ve bir süpermarket alanından oluşuyor.

Taksitler 1 yıl sonra ödeniyor

KELEŞOĞLU, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun hayata geçirdiği Ve Güneşli, yatay mimarisi, bahçeli giriş katları, ortak bahçeli katları ve bahçe terasları ile mahalle konseptini harmanlıyor. Ve Güneşli projesinde süren kampanya çerçevesinde ev sahibi olacaklar, peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra başlayacak. Ve Güneşli’den konut alanlar yüzde 35 peşinat tutarında senet imzalayacak. Teslime kadar hiçbir ödeme yok.

Haberin Devamı