Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları'nda yaşanan aşk gerçek çıktı!

Güneşin Kızları'nda yaşanan aşk gerçek çıktı!

Kanal D ekranlarında ekranlara gelen geçtiğimiz aylarda final yapan Güneşin Kızları senaryosunda yaşanan aşk gerçek çıktı. Yayınlandığı dönemde ilgi ile takip edilen Güneşin Kızları'ndan rol arkadaşları olan iki isim kalplerini birbirlerine kaptırdı. Güneşin Kızları senaryosu gerçek hayata taşınmış oldu...

Güneşin Kızları'nda yaşanan aşk gerçek çıktı!

Güneşin Kızları dizisi bitti ama aşklarıyla konuşulmaya devam ediyor. Başarılı dizide rol oynayan iki isimin gerçek hayatta aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı. Bir anda gündeme oturan Güneşin Kızlarını zirveye taşıyan isimlerin aşkı gün yüzüne çıktı. İşte Güneşin Kızları'nda rol alan isimler aşk hikayesi...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kanal D dizisi “Güneşin Kızları”, yeni bir aşka zemin hazırladı.

Dizide karı kocayı canlandıran ama senaryo gereği finalde yolları ayrılan Emre Kınay ile Evrim Alasya, gerçek hayatta mutluluğu yakaladı.

“Güneşin Kızları” bitmesine rağmen aralarına mesafe girmesine izin vermeyen, sık sık arkadaş ortamlarında yan yana gelen ikili, en son İzmir’de görüldü. Ve gizli aşk o buluşmayla su yüzüne çıkmış oldu.

EMRE KINAY KİMDİR?
Emre Kınay (d. 5 Mart 1970, İstanbul), Arap kökenli Türk oyuncu.
Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda görev yapan sanatçı, çeşitli sinema filmi ve tv dizilerinde de rol alıyor. Kurucusu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda halen oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır. Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa Karakteri ile tanındı. Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydın ile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır.
Güneşi Beklerken adlı dizide basketbol hocası Cihan'ı, daha sonra bir lise dizisinde sonradan okula dönen bir avukatı canlandırmış, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç gibi isimlerle rol almıştır. 2016'da sona eren Güneşin Kızları dizisinde Haluk rolünü oynamıştır.
EVRİM ALASYA KİMDİR?
Evrim Alasya (d. 5 Mayıs 1979, İzmir), Türk oyuncu.
Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Bir çok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.
Rol Aldığı Bazı Oyunlar
Lokomapüf
Androcles ve Aslan
Mutluluk Dağıtan Eskici
Mavi Pullu Balık
Yel Değirmeni
Fırtına
Ben Bir Kurbağayım
Küçük Kız ve Yıldız
Ayrılık
Deli Dumrul
Atinalı Timon
7 Şekspir Müzikali
Don Juan'ın Gecesi
Filmografi
Yapım Yıl Karakter Notlar
Güneşin Kızları 2015-2016 Güneş Mertoğlu Dizi
Benim Adım Gültepe 2014 Suna Dizi
Muhteşem Yüzyıl 2011 Ayşe Hafsa Sultan/Valide Sultan(gençliği) Dizi
Gönülçelen 2010 Balçiçek Dizi
Muro 2008 Fidan Film
Gece Sesleri 2008 Neslihan Dizi
Başka Semtin Çocukları 2008 Evrim Film
Ihlamurlar Altında 2005 Sema Dizi

Haberin Devamı