Gazete Vatan Logo

Güneşin Kızları 8. yeni bölüm 2. fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları bu hafta 8. bölümü ile ekrana gelecek. Heyecan dolu son bölümün ardından Güneşin Kızları 8. yeni bölüm fragmanı sürpriz gelişmeleriyle izleyiciyle buluştu. Güneşin Kızları 8. Bölüm de: Haluk’un Ali’ye attığı tokat, Mertoğlu yalısındaki tüm dengelerin değişmesine sebep oluyor! Ayrıntılar haberimizde...

Güneşin Kızları 8. yeni bölüm 2. fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Güneşin Kızları 8. Bölüm Özeti

Savaş’ın klinikten kaçırılması Mertoğlu yalısında kıyameti koparır. Haluk, Ali’ye herkesin gözü önünde bir tokat atar. Ali bu olayın ardından kendini dağıtır. Olanlar yüzünden kendini suçlayan Selin, Ali’ye kendini affettirebilmek için çabalar fakat Ali’yle konuşmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Ali kendisine yeni bir arkadaş bulmuştur; o da Didem.

Güneşin Kızları 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle



Savaş’ın tekrar kliniğe gitmekten kurtulmak için tek çaresi İstanbul’dan kaçmaktır. Nazlı’nın içi kan ağlasa da, Savaş’a gitme diyemez. Savaş gitmeden önce Nazlı, Selin’in de desteğini arkasına alır ve ona aşık olduğunu söylemeye karar verir; fakat olaylar planladığı gibi gitmeyecektir.

Haluk’un Ali’ye olan tepkisinden sonra, Güneş Haluk’tan uzaklaşır, kafası iyice karışmıştır. Bu defa Haluk da sakinliğini koruyamaz. Güneş’e kesin bir dille kendi çocuğuna, istediği gibi davranabileceğini söyler. Güneş ikilemde kalır. Haluk’u gerçekten tanıyor mu, yoksa sadece tanıdığını mı zannediyor?

Güneşin Kızları 8. Bölüm 1. Fragmanı İzle

Haberin Devamı