Gazete Vatan Logo

Güneşin Kızları 5. bölüm ekrana kilitleyecek - İzle

Güneşin Kızları 5. bölüm fragmanında şok eden şifre! Ekranların yeni fenomen dizisi Güneşin Kızları yeni bölümü ile bu akşam izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Geçen hafta nefes kesen bir sahneyle biten Güneşin Kızları 5. bölümünde Savaş ve Nazlı, gerçeklere götürecek ipuçlarına birbir ulaşıyor. İşte o ayrıntılar.

Güneşin Kızları 5. bölüm ekrana kilitleyecek - İzle

Kanal D'nin iddialı dizisi Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz hafta Güneş'in evlilik sözleşmesi olay olurken, bu hafta Savaş ve Nazlı'nın gerçeklere adım adım ulaşması, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı, Güneşin Kızları 5. yeni bölümü 16 Temmuz Perşembe akşamı ekranlara gelecek.



GÜNEŞİN KIZLARI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanına bakılırsa; Haluk iyice köşeye sıkışacak. Bir yandan Savaş, Nazlı'nın yardımıyla gerçeklere adım adım yaklaşırken, diğer yandan Ali herkesin içinde annesini döven kişinin Haluk olduğunu haykıracak. Güneşin Kızları 5. bölümünde; sevdiği adam ile duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran Güneş, nasıl bir karar verecek? Bir önceki bölümde Savaş ile arası gergin olan Nazlı ise dizinin yeni bölümünde Savaş'ın kız arkadaşının mektubunu okuyunca, bir şifre çözecek ve bu şifre ikilinin gerçeklerle yüzleşmesini kolaylaştıracak. Güneşin Kızları yeni bölümüne damga vuracak bir diğer sahne ise Selin'in Ali'ye sırtındaki izleri sorduğu anlar olacak. Bu anlarda Ali, içindeki duygulara yenik düşecek ve Selin'i dudağından öpecek.

Haberin Devamı