Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Ali ve Savaş sevgilileri ile küçük sıkıntılar yaşasa da yılbaşı aşk dolu olacak. Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de..

GÜNEŞİN KIZLARI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Rana, Güneş’e her şeyi açıklamaya karar veriyor!

Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk köşeye sıkışır. Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir.

Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.

Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez.

Haberin Devamı

Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapılır. Her şeye rağmen yeni yıl aşkla dolu olacak mıdır?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlıyor, hiçbir şey eskisi gibi olmuyor…

Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlar. Aradan bir süre geçmiştir. Aile yeniden toparlanmaya çalışmaktadır. Gençler başlarını belaya sokar ve kurtulabilmek için eski arkadaşları Yiğit’in yardımına ihtiyaç duyarlar. Savaş’la arasında kapanmamış bir mesela olan Yiğit, Nazlı’yla görüşmek ister. Selin kaçırılır. Levent, Mertoğlu ailesinin sırrının Güneş ile ilgili olduğunu düşünür ve Zaferin peşine düşer.