Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kanal D ekranının sevilen dizisi Güneşin Kızları dün akşam nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Güneşin Kızları dün akşam yayınlanan son bölümde Selin kaçırıldı. Güneşin Kızları dün akşam yayınlanan son bölüm ardından 28. bölüm fragmanı beklenilmeye başlandı. Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Güçlü kadrosu, iddialı sahneleri ve gizemli senaryosuyla dizi severlerin dikkatini çeken Güneşin Kızları yeni bölümleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş, Berk Atan ve Burcu Özberk gibi hem genç hem deneyimli isimlerin bulunduğu Güneşin Kızları 27. bölümüyle ekrana geldi.

Geçtiğimiz hafta Haluk'un yaşadığı şok yüzleşmenin ardından bu kez Ali, gerçekleri öğrenmenin acısıyla aklını yitirecek duruma geliyor. Ali kendini vuruyor. Sürprizlerin, romantizmin ve gençler arasındaki çekişmenin renk kattığı Güneşin Kızları dizisi 27. bölümüyle dün akşam Kanal D ekranlarındaydı. Dün akşam yayınlanan nefes kesen son bölüm ardından 28. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlıyor, hiçbir şey eskisi gibi olmuyor…

Haberin Devamı

Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlar. Aradan bir süre geçmiştir. Aile yeniden toparlanmaya çalışmaktadır. Gençler başlarını belaya sokar ve kurtulabilmek için eski arkadaşları Yiğit’in yardımına ihtiyaç duyarlar. Savaş’la arasında kapanmamış bir mesela olan Yiğit, Nazlı’yla görüşmek ister. Selin kaçırılır. Levent, Mertoğlu ailesinin sırrının Güneş ile ilgili olduğunu düşünür ve Zaferin peşine düşer.