Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 27. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Güneşin Kızları 27. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D ekranının sevilen dizisi Güneşin Kızları 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Güneşin Kızları 27. bölüm'de nefesler tutulacak. İzleyenlere hüzünlü anlar yaşatacak Güneşin Kızları 27. bölümü ile Pazartesi akşamı ekrana gelecek Güneşin Kızları 27. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Güneşin Kızları 27. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Güçlü kadrosu, iddialı sahneleri ve gizemli senaryosuyla dizi severlerin dikkatini çeken Güneşin Kızları yeni bölümleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş, Berk Atan ve Burcu Özberk gibi hem genç hem deneyimli isimlerin bulunduğu Güneşin Kızları 27. bölümüyle devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Haluk'un yaşadığı şok yüzleşmenin ardından bu kez Ali, gerçekleri öğrenmenin acısıyla aklını yitirecek duruma geliyor. Ali kendini vuruyor. Sürprizlerin, romantizmin ve gençler arasındaki çekişmenin renk kattığı Güneşin Kızları dizisi 27. bölümüyla 21 Aralık Pazartesi Kanal D ekranlarında!

GÜNEŞİN KIZLARI 26. BÖLÜM ÖZETİ

Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Bu esnada kendilerini 10 sene sonra nerede gördüklerini anlatırlar. Sadece Ali sessiz kalır. O an hiçbiri Ali’nin yapmak üzere olduğu şeyden şüphelenmez. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.

Haberin Devamı

Nazlı, Savaş’ın gelecek hayalinden etkilenir. Savaş aile özlemi duymaktadır ve Nazlı, Savaş’ın bu hayalini gerçekleştirmek ister.