Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Güneşin Kızları 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Güneşin Kızları 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları yayınlanan 23. bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Tüm gerçeği öğrenen Savaş ailesi ile tüm bağlarını koparıyor. Heyecan dolu Güneşin Kızları 23. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Güneşin Kızları 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları 23. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Kadrosuna katılan yeni isimleri ve giderek artan heyecan dozuyla ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümünde ilişkileri herkes tarafından öğrenilen Nazlı ve Savaş için hayat yeni başlıyor. Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Güneşin Kızları yeni bölümünde fenomen çift Selin ile Ali arasındaki ipler ise yine geriliyor.

Güneş ve Haluk cephesinde ise kıskançlık krizleri baş gösteriyor. Başrollerini; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan gibi isimlerin paylaştığı Güneşin Kızları yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

GÜNEŞİN KIZLARI 23. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş’ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlatır. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başlar. Nazlı her adımda Savaş’ın yanında olacaktır.

Selin, Tuğçe’yle beraber Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardır.

Haberin Devamı

Levent, Ali’den Sevilay’ın hayatına girmek için izin ister. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemektedir. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya gelirler.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nazlı ile Savaş’ın kaçma planı başarısızlıkla sonuçlanır. Kızlar eve dönerler. Nazlı’nın kalbi kırılmıştır. Selin, Savaş’a sinirlenir ve Ali’ye olanları anlatır. Ali, Savaş’ı perişan bir halde bulur. Ali ve Selin, Savaş’ı kendine getirmeye çalışırken Savaş, annesiyle ilgili bir gerçeği ağzından kaçırır. Ali ve Selin bu olayın göründüğünden daha başka sebepleri olduğunu fark ederler. Savaş, kendine geldiğinde her şeyi yalanlar. Savaş’ın başka bir planı vardır.
Levent, Sevilay’a yaklaşmaya başlar. Haluk bunu fark eder. Levent’in asıl peşinde olduğu kişinin kendisi olduğundan şüphelenir. Peki Levent’in onunla ne alıp veremediği vardır? Haluk ve Levent karşı karşıya gelir. Bu yüzleşme sonucu Levent, Ali’yle konuşmaya karar verir.