Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 20. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta-izle

Güneşin Kızları 20. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta-izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları bu akşam yayınlanacak 20. yeni bölüm fragmanında gözyaşları sel oluyor. Heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları 20. yeni bölümünde; Güneş hapisten çıkıyor; Rana ile karşı karşıya geliyor! Güneşin Kızları 20. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Güneşin Kızları 20. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta-izle

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Güneşin Kızları 20. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile Güneşin Kızları dizisinde heyecan dorukta.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan gibi isimlerin yer aldığı ''Güneşin Kızları'' dizisinin kadrosuna Ustura Kemal ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol alan, Karışık Kaset ve Celal ile Ceren filmlerinde rol alan Fatih Dönmez katıldı. ''Güneşin Kızları'' 20. yeni bölümüyle 2 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!

Güneş eve döner. Yokluğunda Rana’nın kızlara yaptıklarını öğrenmiştir ve bir daha tekrarlanmayacağından emin olmaya karar verir. Rana ile Güneş karşı karşıya gelirler.

Haluk, klinikten çıkar. Yaptıklarından çok pişmandır. Güneş ise, Haluk’un yanındadır. Haluk’un ailesiyle arasını düzeltmesi için, herkesi Haluk’un annesinin evine davet eder.

Kızlar okula başlar. Herkesin gözü onların üzerindedir. Çok geçmeden bunun sebebinin Melisa ve Tuğçe olduğunu anlarlar.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 19. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları yeni bölümünde; Ali, Sevilay'ı kurtarır. Güneş'i kaybettiğini düşünen Haluk, deliye dönmüştür. Ali, Rana ve Ahmet'e haber verir. Haluk'u birilerine zarar vermeden, durdurmaları gerekmektedir. Haluk ise, Güneş'i dışarı çıkarana kadar durmayacaktır. Nazlı'nın perişan halini gören Selin, yumuşar.
Güneş içerideyken birbirleriyle kavga etmeleri değil, destek olmaları gerekmektedir. Savaş, kızların keyfini yerine getirmek için onları yemeğe çıkarır. Yemekte karşılarına Emre ve Tuğçe çıkar. Tuğçe, Emre'nin hala Selin'e olan ilgisini kıskanır. Kızların başlarını belaya sokacak bir şey yapar. Ali yardımlarına koşar ve kötü durumda olan Selin, Nazlı ve Savaş'ı Mertoğlu otellerinden birine götürür.