Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 14.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Güneşin Kızları 14.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Nazlı ve Savaş'ın ilişki yaşadığını öğrenen Melisa'nın son hamlesi ne olacak? Güneşin Kızları 14.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Güneşin Kızları 14.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Ekranlara yayınlandığı günden bu yana damga vuran Güneşin Kızları 13. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Farklı konusu ve güçlü kadrosuyla pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yayınlanan son bölümünde Melisa'nın dönüşü dengeleri alt üst etti. Özellikle Savaş'ı kaybedeceğini düşünen Nazlı, perişan oldu. Kısa sürede büyük ilgi gören ve yayınlandığı her hafta hafızalara kazınmayı başaran Güneşin Kızları 13. bölümünde Selin ve Ali cephesinde de yeni gelişmeler yaşandı.

Başrollerinde; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel ve Burcu Özberk'in yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümü 21 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında.

GÜNEŞİN KIZLARI 14.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Güneşin Kızları son bölümde neler yaşandı?

Güneşin Kızları son bölümünde; Melisa'nın dönüşü ortalığı fena karıştırdı, özellikle Nazlı alt üst oldu. Tam Savaş'ın duygularından emin olmuşken, Melisa'yı karşısında bulan Nazlı'nın ne yapacağı Güneşin Kızları 13. bölümünün en çok merak edilen konusuydu. Selin ve Ali cephesinde de sürpriz gelişmeler vardı. Geçtiğimiz hafta Ali'nin aşk itirafıyla duygularıyla yüzleşen Selin, artık kararını verdi ve Emre'ye ayrılmak istediğini söyledi. Ancak, işler Selin'in umduğu gibi gitmeyecekti. Emre, şok bir bir itirafta bulunarak kararı kabullenmeyecekti. Nazlı ve Savaş'ın aşkı başlamadan bitti mi? Selin ve Ali arasında neler yaşandı? Savaş, Melisa'ya bir şans daha verdi mi? Tüm bu soru işaretlerinin yanıtı Güneşin Kızları 13. bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI'NDAN BİR İLK

Yayına başladığı günden bu yana reyting rekortmeni olan Güneşin Kızları geçen haftaki bölümüyle bir ilke imza attı. Yayınlanan son bölümüyle 8.22 reyting ve yüzde 21.72 izlenme payı alan dizi, kendi rekorunu kırarak zirveye oturdu. Bu başarının ardından Güneşin Kızları 13. bölümünün göstereceği başarı büyük bir merakla bekleniyor.