Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 12. yeni bölüm için heyecan dorukta - İzle

Güneşin Kızları 12. yeni bölüm için heyecan dorukta - İzle

Güneşin Kızları heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de izlenebilecek. Merakla beklenen yeni bölüm ipuçları Güneşin Kızları 12. bölüm fragmanında. Peki, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un yazdığı Güneşin Kızları yeni bölümünde neler olacak? Heyecan dorukta...

Güneşin Kızları 12. yeni bölüm için heyecan dorukta - İzle

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın paylaştıkları sevilen dizisi Güneşin Kızları yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

“Güneşin Kızları ” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her Pazartesi saat 20:00'de Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın!

Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer... Melisa'nın dönüşü, Savaş ve Nazlı'yı nasıl etkileyecek?

Sadullah Celen'in yönetmen sandalyesinde oturduğu, başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel ve Miray Akay'ın oynadığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazır.

Güneş'in kabusu gerçek oluyor! Güneş, zarfın içinden çıkan kayıp ilanının ardından dağılır. Unutmak için çabaladığı geçmişi, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkmıştır. Savaş, her ne olursa olsun Nazlı’dan uzak duramayacağını anlar ve Nazlı ne kadar kaçarsa kaçsın, onu yakalayıp konuşmaya karar verir. Ali, Selin’le her şeyi açık açık konuşmaya karar verir. Bu oyunlara bir son verecektir. Ali, Selin’e bir sürpriz hazırlar ama asıl sürpriz onu beklemektedir.

Haberin Devamı