Gazete Vatan Logo
Magazin Güneş yanığı oldu, kendi reklamını yaptı!

Güneş yanığı oldu, kendi reklamını yaptı!

Kim Kardashian Instagram'da paylaştığı videolarla kendi reklamını yapmaya devam ediyor...

Güneş yanığı oldu, kendi reklamını yaptı!

Kozmetik kraliçesi ve dünyanın en zengin genç insanı ünvanlarına sahip Kylie Jenner'ın ablası, televizyon yıldızı Kim Kardashian da kendi adını taşıyan bir kozmetik ürün markasına sahip.

Giyim, parfüm ya da kozmetik ürünleri kendi adlarıyla tescilleyip şirket sahibi olan birçok ünlü var. Kim Kardashian da onlardan biri.

Kardashian geçtiğimiz gün güneş yanığı olmuş ve bunu Instagram'dan yayınladığı videoyla paylaşmıştı.

Ancak Kardashian sadece başına gelen talihsiz durumu anlatmakla kalmadı.

İki ayrı video paylaşan Kardashian ilk videoda nasıl güneş yanığı olduğunu anlatırken ikincisinde de kendi ürününün reklamını yaptı.

Bu, ünlülerin sık sık yaptığı bir şey. Kendi ürünlerini tanıtmak için kendileri modellik yapan şov dünyasının tanınmış yıldızları bu şekilde hem masraftan kısmış hem de çok büyük kitlelere ulaşmış oluyorlar.

Kim Kardashian da bu fırsatı kaçırmadı ve kendi adını taşıyan kusur kapatıcı bir fondötenle güneş yanığı olan ve kötü görünen bölgelerine makyaj yaptırdı.

Böylelikle hem bu kötü görünümden kurtuldu hem de ürününün ne kadar işe yaradığını kanıtlayan bir reklamı bedavaya getirmiş oldu.

Haberin Devamı

Milyonlarca takipçisi olan Kardashian için bu oldukça başarılı bir pazarlama taktiği. Zira hayranları ürünü çok beğendiler. Bu da Kardashian için birçok yeni satış anlamına geliyor.

Videonun ardından akıllarda kalan soru ise Kim Kardashian'ın ürününün reklamını yapabilmek için bilerek kendini tehlikeye atıp güneş yanığı olup olmadığı oldu. (Posta)