Gazete Vatan Logo

Güneş BALIK’ta tutuldu...

Yılın ilk Güneş tutulması, dün Balık burcunda gerçekleşti. Güneşin etkisi duygusal olaylardan fazlasıyla etkileneceğimizi işaret ediyor...

Dün, bu yılın ilk Güneş Tutulması ile birlikte bir yeniay gerçekleşti. Balık burcu son derecesindeki tutulma, çevremizdeki duygusal olaylardan fazlasıyla etkilenebileceğimizi ve etki altında kalabileceğimizi işaret ediyor. Bu kez tutulma mücadele etmeden de kazanılacak olan şeylerin farkına varma, negatiflerin yerine gerçek sevgiyi koyma fırsatı verecek. Bazı göstergeler bazı olumsuz anlamlar da yüklüyor bu gökyüzü olayına. Ancak daha çok bir içsel dönüşüm ile alakalı işaretler var. Açıkçası derecesi de bize kadersel bazı dersler alacağımızı işaret ediyor. Her türlü kaza ve benzeri durumlarla her zamankinden fazla temas edebileceğimizi de söylüyor. Deniz ve sularla alakalı risklerin gerçekleşebileceğine dair vurgu da var. Bireysel olarak önleyebileceğimiz riskli durumlardan, fiziksel hasara açık olacağımız hallerden, öfke, agresyon ve şiddet içerikli şeylerden korunmakta, temkinli olmakta fayda olduğu aşikar. Ayrıca radikal başlangıç ve bitiş kararlarında da sağduyulu olmak şart.

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Haberin Devamı

İçsel huzura adım atacaksınız

Güneş tutulması içsel huzura ve bu uğurda yüzleşmenize hizmet edecek adımlar attıracak. Eğer bir türlü yapamadığınız atılımlar varsa bu bağlardan

ılımlı biçimde kurtulmanız şart. Mesleki yeni planlar biraz cesaret ile gerçekleşecek.

Boğa ve Yükselen BOĞALAR

Farkındalık adına yol alacaksınız

Tutulma ile birlikte ilerleyen dönemlerde yeni bir grup ya da sosyal çevreye dahil olma ihtimaliniz var. Bazı şeyleri geride bırakmanız ve feda etmeniz beklenecek. Farkındalık adına çok yol alacaksınız. Doğru kişileri seçtiğinizden emin olun.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Mesleki fırsatlar önünüzde

Tutulma size yeni mesleki fırsatlar sunacak ancak kafanız da karışacak. Bir başvurunun sonuçlarıyla yola çıkmak ve yeni ile canlanmak mümkün. Maddi öncelikleriniz ve riskli girişimleriniz size bazı kapıları açacak ancak bazı dostluk kapıları da kapanabilir.

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Hukuksal bir süreç başlayacak

Ufkunuzu genişletecek yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Sizdeki değişim ile olan bu tarz girişimler, ilişkinizde bazı mücadelelere sebep olacak. Bir hukuksal süreci başlatmak da mümkün. Ancak haklı olma savaşı tahmin ettiğinizden yorucu olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Kararlılığınız sınanıyor

Tutulma finansal ortaklı işlere girişmek ve kredi konulu şeyler için karşınıza imkanlar çıkaracak. Eşiniz için yeni bir kazanç kaynağı ya da bir kesinti de gündeme gelebilir. İş ortamında kararlılığınız sınanıyor. Yaşama bakışınızdaki değişimler sizi korkutmasın.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Finansal desteğe hayır demeyin

Güneş tutulması evlilik ve ortaklıklar konusunu tetikleyecek. Bir sorunu aşmak için atılacak bir adım, birlikteliğinizi ileri aşamaya geçirme niyeti gündeme gelebilir. Eğer bir uzlaşma bekliyorsanız önce siz ödün verin. Finansal konularda gelecek desteğe hayır demeyin.

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Rutine direnmeyin

İş ortamınıza ve rutine dair direnç göstermemeniz gereken değişimler yaşanacak. Yeni bir tedaviye, diyete başlama, bazı alışkanlıklardan kurtulma adına fırsatlar çıkacak. Ortak mal ile alakalı işlerde temkinli olun.

Haberin Devamı

AKREP ve Yükselen AKREPLER

Çocuk haberi

Tutulma ile birlikte çocuk konusunda bir haber gelebilir. Bu tesir ile birlikte hayatınıza keyif katan unsurlar için nereye kadar fedakarlık yapabileceğinizi sorgulayacaksınız. Bu dönem zihinsel olarak çok çalışıp fazla yorulacağınız işlere de gebe.

YAY ve Yükselen YAYLAR

El alım-satımı söz konusu

Ev alım satımı, taşınma veya aile büyüklerini ilgilendiren kararlar gündeme gelebilir.

Bu sorumluluk almanızı ve maddi-manevi şeyleri gözden çıkarmanızı gerektirecek.

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Gücünüzü kendinizde kullanın

Yakın çevrenizi ilgilendiren ve sizin de müdahil olarak özveride bulunacağınız bir durum gündeme gelecek. Elde ettiğiniz güçleri insanlar üzerinde değil de kendinizi yeniden yapılandırmada kullanın.

KOVA ve Yükselen KOVALAR

Yatırım imkanı

Güneş tutulması, sizi maddi konularda kaynak arayışına

teşvik edecek. Yeni yatırım imkanları da çıkacak. Gelir gider hesabını tazeleme gereği olacak. Riski büyük tutmayın. Bazı kazançlar öncesinde fedakarlık gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Maddi konulara dikkat edin

Sizi bir adım öne taşıyacak önemli girişimler gündeminizde olacak. Maddi konulardaki belirsizlikler sizi niyetlerinizden alıkoymasın. Gelecek planlarınız adına birikimler devreye girecek.