Gazete Vatan Logo

Gündüz polis gece 'Ananas Kraliçesi'

İngiltere’de kendisine ‘Ananas Kraliçesi’ adını veren kadın polis memuru vücudunun bazı yerlerini açıkta bırakan giysilerle internetten üzerinden oyun oynayarak para kazanıyor. 33 yaşındaki kadın topladığı bağışlarla dünya turuna bile çıktı.

Gündüz polis gece 'Ananas Kraliçesi'

Çavuş Leanne Carr lüks otellerde yaptığı tatille İngiltere’nin gündeminde. Bir polis memurunun yılda 45 bin sterlin kazandığı ülkede kendine ‘Ananas Kraliçesi’ ismini takan Leanne Carr topladığı bağışlarla oldukça lüks bir tatile çıktı.

Peki gittiği her yerden Instagram hesabı üzerinden görüntülerini paylaşan 33 yaşındaki polis memuru böyle lüks bir tatil yapacak kadar parayı nasıl elde etti? Genç kadın polisliğin dışında aynı zamanda yarı zamanlı olarak Instagram modelliği yapıyor. Aynı zamanda internette bilgisayar oyunu oynuyor.

Ancak bu oyunlar biraz farklı. Çünkü Ananas Kraliçesi oyun sırasında yarı çıplak denilebilecek bir görüntü sergiliyor. Söz konusu görüntüleri takipçileriyle paylaşarak hesabına bağış adı verilen para topluyor.

Sosyal medyadan ise yaptığı lüks tatillerde çekilen görüntüleri ile çok sayıda takipçi kazanan Çavuş Leanne Carr’ın binlerce takipçisi bulunuyor. Görüntülerin birinde üstsüz poz veren genç kadın göğüslerini sadece ananas ile kapatıyor. Polis memuru çoğunlukla ananas desenli giysiler de tercih ediyor.

Haberin Devamı