Gazete Vatan Logo

Gündüz klip çekti, gece konser verdi!

Pop müzik sanatçısı Bahadır Tatlıöz, Batman Belediyesi aralık ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Koşanadam organizasyonuyla Batman'a geldi.

Gündüz klip çekti, gece konser verdi!

Bahadır Tatlıöz'ün konser vereceğini duyan Batmanlı vatandaşlar, saatler öncesinden salonu tıklım tıklım doldurdu. Ünlü müzisyenin tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Batmanlılar, yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Tatlıöz'ü uzun süre ayakta alkışladılar.

Tatlıöz ve ekibine Batman'ın simgesi olan at başı maketini hediye eden Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Abidin Bingül, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tatlıöz, yeni albümünde çekeceği klip için tarihi antik kent Hasankeyf ile Batman'ın simgesi olan at başı görüntülerine de yer vereceğini müjdeleyerek, "En büyük idolüm Aşık Veysel. Onun doğup büyüdüğü, toprakla meşk ettiği Anadolu'yu karış karış gezmek istiyorum. Gezdiğim her yerde ondan bir parça buluyorum. Batman'da da bu böyle oldu. Özellikle klip çekimleri sırasında bir kez daha fark ettim ki; bu topraklardan öğrenecek çok şeyimiz, dinleyecek çok hikayemiz, söyleyecek çok türkümüz var. Burada gördüğüm ilgiden son derece memnun kaldım. En kısa sürede bu şehirde daha büyük bir kalabalıkta, daha büyük bir konser vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Batman gezisi sırasında fotoğraf çektirme ricalarını geri çevirmeyen Bahadır Tatlıöz, kendisine ikram edilen çayın tadının da damağında kaldığını dile getirdi. (Cadde)