Gazete Vatan Logo

Gündemden kaçanlar dizilere sardı

Kışın kendini iyiden iyiye göstermeye başladığı ve siyasi gündemin de insanları sıktığı bu günlerde, bünyemiz kendini kış, battaniye ve dizi üçlemesine adapte etti. İşte Netflix ve Digiturk gibi platformlarda en çok izlenen yabancı diziler...

Gündemden kaçanlar dizilere sardı

Westworld

Yapay zekalı kovboylar IMDB: 9,1

Lost’la yıllarca konuşulan J. J. Abrams, yeni dizisi Westworld’le de bizi ekrana kilitledi. Antony Hopkins, Ed Harris, Rachel Wood gibi oyuncuların rol aldığı dizi Digiturk’ten ABD yayınından sadece 2 saat sonra izleyebiliyoruz.

Narcos

Zalımsın ey Pedro Escobar! IMDB: 8,9

Narcos, Pablo Escobar'ın hikayesi üzerine kurulmuş senaryosuyla izleyenleri Güney Amerika'nın karanlık dünyasına çeken bir dizi. İzlemeyenlere tavsiyem, 3. sezonu çekilen Netflix'in önemli yapımı Narcos'u izleyi gözünüz dizi görsün.

The Hollow Crown

Ayakları yere basan Games of Thrones IMDB: 8,5

İngiliz tarihine yön veren Güller Savaşı'nı anlatan dört bölümlük mini seri, The Hollow Crown henüz Türk TV'lerinde yayınlanmasa da Jeremy Irons gibi oyuncuları ve konusu ile Game of Thrones'u tahtından edecek gibi.

Berlin Station

Berin’de casuslar cirit atıyor IMDB: 7,9

Modern casus drama serisi Berlin Station, Digiturk'ün çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Dizi CIA'nın Berlin ofisine gelen ajan Daniel Meyer (Richard Armitage) etrafında dönüyor. Amaç istihbarat sızıntısının ortaya çıkarmak.

Haberin Devamı

Black Mirror

Her bölümü sosyolojik tez IMDB: 8,9

Black Mirror, her bir bölümü üzerine saatlerce analiz yapılabilecek türden harikulade bir bilim kurgu, dram, gerilim, gizem, komedi, korku türlerini barındıran dizinin yeni sezonu Netflix'in en çok izlenenler listesinde.

The Crown

Kraliçe Elizabeth’in çarpıcı hikayesi IMDB: 9,1

Gerek senaryo, gerek 2. Dünya Savaşı sonrası İngiltere'sine özgü kasvetli hava, düzenlenmeye çalışılan sosyal yaşam, bunların siyasete ve Kraliyet Ailesi’ne yansıması ile Kraliçe 2. Elizabeth’in hikayesi oldukça iyi işleniyor.

Strange Things

Tam anlamıylaseksenler dizisi IMDB: 9,0

Strange Things 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçiyor. Genç bir çocuğun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasını anlatan dizide Winona Ryder ve David Harbour'ın performansları muhteşem.

Luke Cage

Harlem'in kurşun geçirmez kahramanı IMDB: 8,0

Haberin Devamı

13 bölümlük mini dizi olarak yayınlanan Netflix imzalı dizide Luke Cage'yi Mike Colter canlandırıyor. Marvel takipçilerinin yakından bildiği Luke Cage maruz kaldığı deneyler sebebiyle kurşun geçirmez bir anti-kahraman.

Blind Spot

Kör noktayı gözden kaçırmayın IMDB: 7,6

Arrow ve The Flash’ın yaratıcısı Greg Berlanti'nin projesi olan Blindspot, bir kadının hafızasını kaybetmiş ve bütün vücudu dövmelerle kaplanmış bir halde Times Meydanı'nda bulunmasıyla başlıyor ve izleyeni içine alıyor..

House of Cards

Donald Trump'ı anlamak için IMDB: 9,0

The House of Cards her ne kadar 4'inci sezonunu devirse de, Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilmesiyle, Washington'un şifrelerini çözmek için bugünlerde çok izlenen dizilerin başında geliyor.

Designated Survivor

Politik gerilim sevenlere IMDB: 8,1

Kiefer Sutherland'ı özleyenlere müjde. Netflix'in haftalık olarak yayınlayacağı dizi ile Sutherland sahalara döndü. Sıradan bir politikacının kendisini bir anda ABD Başkanı olarak komplo teorilerinin içinde bulduğu sıkı bir hikaye.

Haberin Devamı

Better Call Saul

Bu avukata güven, kurtul! IMDB: 8,7

Breaking Bad’in spin-off projesi olarak oluşturulan "Better Call Saul'' ilk bölümünü izleyen 6,9 milyon kişiyle Amerika'da en iyi açılışı yapmıştı. Dizi, Breaking Bad’in yozlaşmış avukatı Saul Goodman’ın kariyerini anlatıyor.