Gazete Vatan Logo
Magazin Gündemdeki balonlardan biri değilim!

Gündemdeki balonlardan biri değilim!

Şarkıcı Zeynep Casalini, #ÜnlülerCevaplıyor etkinliğine konuk oldu. Gündemde çok görünmemesiyle ilgili “Gündem balonlardan oluşuyor, bu balonlardan biri değilim” dedi.

Gündemdeki balonlardan biri değilim!

KizlarSoruyor.com‘un düzenlediği #ÜnlülerCevaplıyor etkinliğinin konuğu ünlü şarkıcı Zeynep Casalini’ydi. Müzik, şöhret, aşk, evlilik, yemek ve vejetaryenlik hakkında yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren Casalini’nin sohbetinden satır başlıkları şöyle:

- Aşık olmak düşündürüyorsa, aşık değilsin demektir. Aşk düşünmeden hissettiğin bir şeydir. Tahsin ile evlendiğimiz zaman ‘Boyu kısa’ vb şeyler dediler. Halbuki ilişkinin kriteri öyle bir şey olamaz bana göre.

- Aşıkken çok komik, çok enerjik oluyorum. Ama bir yanımla da hep o kaybetme korkusunu yaşıyorum. Babasız olduğum için hep çok acı çekiyorum. n Normal bir insan değilim. Olmak da istemem, çevremdekilerin de normal olmasını istemem çünkü çok sıkıcı

- Benim depresyonlarım çok büyük oluyor. Günlerce uyumayıp, ağladığım oluyor.

- Tamamen doğal yaşamam kişisel bir seçim. Şehir kargaşasına da aşık insanlar var ama ben onlardan biri değilim. Şehirde kendimi kötü hissediyorum.

- Yaptığım işle gündemde olmayı seviyorum ve gündem genellikle balonlardan oluşuyor, bu balonlardan biri değilim.

Haberin Devamı