Gazete Vatan Logo

Günde 3 $’a kurumsal televizyon kurduruyor

Şirket ve kurumlar için 17 bini aşkın bilgi ve tanıtım ekranı kurup yöneten Sistem 9 Medya, KOBİ’leri de kurumsal televizyonlarla tanıştırıyor. Sistem 9 Medya KOBİ’lere günde sadece 3 dolarlık bir maliyetle kurumsal televizyonda kiralama dönemi başlattı.

Günde 3 $’a kurumsal televizyon kurduruyor

Sistem 9 Medya, uçtan uca Dijital Signage entegrasyon çözümleri ve dijital ev dışı reklam kanalları konusunda faaliyet gösteriyor. Şirket, Digital Signage alanında; yazılım, donanım, kurulum,teknik servis ve içerik yönetimi de dahil olmak üzere anahtar teslimi çözümler sunuyor. Şirketin kurumsal TV sistemleri, dijital menuboard sistemleri, videowall sistemleri, interaktif uygulamalar, toplantı odası ve otomasyon sistemleri ile LED ekran sistemleri gibi özel uygulamaları bulunuyor.

3 yıla yayılabiliyor

Ayrıca Türkiye’de 15 şehirde 500’ü aşkın kuaförde, 300’den fazla benzin istasyonu, restoran ve AVM’de binlerce ekranda reklam ağı işletiyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri ile çalışan Sistem 9 Medya’nın yüzde 51 hissesini geçen yıl National Bank of Kuwait aldı. Şirket ve kurumlara 17 bini aşkın bilgi ve tanıtım ekranı kurup yöneten Sistem 9 Medya, KOBİ’leri de kurumsal TV’lerle tanıştırıyor. Şirket, KOBİ’lere günde 3 dolarlık maliyetle Kurumsal TV’de kiralama dönemi başlattı. Sistem 9 Medya İcra Kurulu Başkanı Kaan Akın, kurumsal TV’lerin her ölçekte kurum ve kuruluşun istediği içerikleri planlayıp, bunları hedef kitlesine gösterme imkanı sunduğunu belirtti. KOBİ’leri de Kurumsal TV sistemiyle tanıştırmaya kararlı olduklarını vurgulayan Akın, “Küçük ve Orta Boy İşletmelerin kısıtlı bütçelere sahip olduğunu biliyoruz. Kurumsal TV’de kiralama dönemini onlar için başlattık. Bir KOBİ, günde 3 dolarlık maliyetle sistemi kiralayabilir. Büyük bütçe ayırmadan kiralama sistemiyle kendi özel TV’sini kurabilir. Böylece, ana yatırım bedelinden aşınma payı hesaplarına, arıza takiplerinden bütçe sıkışıklıklarına kadar tüm ayrıntılardan kurtulup asıl işlerine odaklanacaklar” dedi.

Haberin Devamı

İşe odaklanacaklar

KOBİ’lere Kurumsal TV’de sundukları kiralama modelini “finansal bir seçenek” olarak tanımlayan Akın, şöyle devam etti: “Kiralama modeliyle KOBİ’ler projelerine ayırdıkları yatırım bütçelerini 3 yıllık süreye yayabiliyor. Üstelik KDV ödemeden ve hizmet bedeli olarak masraftan düşebilirler. Bunun yanı sıra, gereksiz kağıt, afiş, broşür ve baskı israfından da kurtulacaklar. Kurumsal TV’ler güncellenebilme özelliğinden dolayı her sektörün ihtiyacına cevap verebiliyor.”

Haberin Devamı

2016’da yüzde 30 büyüme planlıyor

2015 hedeflerini tutturduklarını anlatan Kaan Akın, önümüzdeki yıl ciroda yüzde 30’luk büyüme planladıklarını vurguladı. Akın, şöyle konuştu: ”Bunun için Ar-Ge yaptıgımız tüm projelerimizi bir bir sunmaya başladık. Özellikle gıda sektörüne yönelik dijital menu board sistemleri hizmetimiz büyük talep gördü. 2016 yılı içinde de artan bir ivme kazanacagını da düşünüyoruz. Diger yandan interaktif uygulamalar, videowall ekran sistemleri, otomasyon görüntüleme sistemleri ve açıkhava LED ekran uygulamaları 2016 yılı ürün yelpazemiz içinde yer alacak. Bu yıl için hedefimiz hizmet verdiğimiz müşteri sayısını 2 katına çıkartıp aynı zamanda 11 ülkede daha bulunan yayın noktalarımızı başta Orta Doğu ve Doğu Avrupa pazarı olmak üzere tüm dünyaya hızla yaymak.”

700 milyon $’lık sektör

KAAN Akın, her gün milyonlarca insana ulaşan bir yayın ağını yönettiklerini anlattı. Akın, şöyle devam etti: “Dünyada 14.6 milyar dolarlık iş hacmine ulaşan dijital bilgi ekranları sektörü Türkiye’de henüz 700 milyon dolar seviyelerinde. 2016 yılı içinde öncelikle kurumsal TV Sistemleri hizmetimizi gerek yazılım, gerekse içerik yönetimi olarak çok daha fazla geliştirerek yurt içi ve yurt dışında pazarlamaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı