Gazete Vatan Logo

Günde 100 kez orgazm olan adam

ABD'nin Wisconsin eyaletinde yaşayan Dale Decker, geçirdiği bir kaza nedeniyle günde 100 kez orgazm oluyor.

Günde 100 kez orgazm olan adam

Amerika'nın Wisconsin eyaletinin Two Rivers kentinde karısı April ve iki oğlu Christian (12), Tayten (11) ile birlikte yaşayan Dale Decker, 2012 yılında sandalyeden düşmesi sırasında omuriliğindeki disk kayması sonucu günde 100 kereden fazla orgazm oluyor.

Dale Decker, günlük hayatında, insanların arasında iken, alışverişte hatta babasının cenazesinde tabutunun başında bile defalarca orgazm olduğunu söyledi.

"Düşünün babanızın cenazesinde dizlerinizin üzerinde ona veda etmek üzeresiniz, arkanızda aileniz ve bir sürü davetlinin önünde 9 sefer orgazm oluyorsunuz. Böyle bir tecrübeden sonra yaşadığınız sürece artık orgazm olmak istemiyorsunuz." diyor Decker.

Yaşadığı rahatsızlıktan sonra çalışamadığını, insanların arasına karışmaktan çekindiğini, bu sorunun hayatını mahvettiğini söyleyen Decker, "Fiziksel olarak iyi hissettirse bile bunun zevk alınacak bir tarafı yok, olan bitenden iğrenir hale geliyorsunuz artık" diye sözlerine ekliyor.

2012 yılında yaşadığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılırken yaşadıklarını anlatan Decker, "Beni hastaneye götürürlerken ilk beş orgazmımı yolda yaşadım ve bir daha hiç durmadı" dedi. (CnnTürk)

Haberin Devamı