Gazete Vatan Logo

Güncel burç yorumları ve burç haberleri!

Burç yorumları hakkında merak edilen detaylar internet üzerinden paylaşılıyor. Burç yorumları güncel olarak dergi ve gazetelerde yayınlanıyordu. Günümüzde ise burç yorumlarını ait tüm bilgileri internet erişimine sahip olduğunuz her alandan okuyabilirsiniz.

Güncel burç yorumları ve burç haberleri!

Doğduğumuz günden itibaren bizlerin sahip olduğu burçlar vardır. Gök cisimleri üzerinden tanımlanan bilgiler ışığında burçlar on iki tanedir. Bir yılda toplam on iki ay ve güneş etrafında bulunan on iki cisim sonucunda burçlar meydana gelmiştir. Eski zamanlarda geçekleştirilen bazı astronomik araştırmalar sonucunda burçların varlığı teorisi ortaya çıkmıştır. Herkesin bir burcu vardır. Çünkü doğum tarihimizle eşleşen bu burçlar çeşitli gruplara ayrılırlar. Burçlar da bu nedenle herkese özel ayrılır. Ayın belirli zamanlarında burçlar değişikliğe uğrar. Kişisel ve de karakteristik özelliklerimizin belirtildiği bazı yorumlar burç yorumlar ile oluşmaktadır. Kişiler arası uyumun yada uyumsuzluğunun olması durumunda hemen burçları ele alınır. Yapılan burç yorumları sonucunda bu tip bilgiler vatandaşlara verilir. Burç uyumları ile insan ilişkileri bağdaştırılır. İşte bu nedenle günümüzde pek çok kişi burç yorumlarını dikkate alır. İkili ilişkilerde, evliliklerde, dostluklarda bunun büyük bir önemi olduğu gösterilir. Burç yorumlayan kişilere astrolog adı verilir. Astrologlar sahip oldukları çeşitli bilgiler ve de güneş etrafında hareket eden gök cisimlerinin yer değişikliği sonucunda burçları yorumlar. Her yeni yıl başında çeşitli alanlarda (eğitim, para, aşk gibi) burç yorumları meydana getirir. Bu burç yorumlarını da internet üzerinden haberler ve de dergilerden kişilere sunar.

Haberin Devamı

22 Ocak -19 Şubat arası = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arası = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arası = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arası = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arası = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz arası =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos arası =Aslan Burcu

23 Ağustos – 22 Eylül arası = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arası = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arası = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arası =Yay Burcu

22 Aralık – 21 Ocak arası = Oğlak Burcu

Yukarıda gördüğünüz üzere aylık olarak burçların dağılımı bu şekildedir. Sizde astroloji ve burçlar hakkında merak sahibi iseniz doğum gününüzü baz alarak burcunuzun günlük, haftalık, aylık hatta ve hatta yıllık olarak yorumunu öğrenebilirsiniz. Burç yorumlarını okuyarak o hafta o ay nelerle karşılaşacağınız hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu bilgilerin doğruluğu hakkında sizlere açıklama yapılamsı uygun değildir. Ancak böyle bir inanışın var olduğu ve de uzun zamandır süregeldiği bilinmektedir. Bizler de dilediğimi zaman internet üzerinden bu burç uyumlarını öğrenebilirsiniz. Eğer isterseniz de burç yorumları üzerine oluşturulan uygulamaları kullanabilirisniz. Cep telefonlarınıza bu uygulamayı indirerek kısa sürede burç yorumunuzu okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı