Gazete Vatan Logo

Gün yüzüne çıkmamış tehditlere karşı!

Sophos, yeni ürünü Intercept’in beta sürümünün hazır olduğunu duyurdu.

Gün yüzüne çıkmamış tehditlere karşı!

Sophos Intercept, kullanıcıları fidye yazılımlarından, henüz keşfedilmemiş güvenlik açıklarının neden olabileceği zararlardan ve belleğe yerleşen inatçı tehditlerden koruyan ek bir koruma katmanı sunuyor. 2016 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülecek

Mevcut güvenlik çözümleriyle bir arada kullanılabilen Intercept, genel sistem performansı ve diğer güvenlik çözümlerinin işleyişi üzerinde olumsuz bir etkiye neden olmaksızın, gizli ve keşfedilmemiş saldırılara karşı sürekli bir denetim sağlayarak olası zararların önüne geçiyor.

Öne çıkan avantajları şöyle sıralanıyor:

• Fidye yazılımlarına karşı endüstrinin en gelişmiş korumasını sunuyor. Fidye yazılımlarını sistemdeki dosyaları şifrelemeye başlayamadan tespit ediyor ve engelliyor.

• Olası güvenlik açıklarını sürekli denetim altında tutarak, herhangi bir genel sistem taramasına ihtiyaç olmaksızın söz konusu güvenlik açılarını kullanan saldırıların önüne geçiyor.

• Etkinliği kanıtlanmış Sophos Clean teknolojisiyle casus yazılımları ve sistemin derinliklerinde saklanan inatçı tehditleri bulup temizliyor.

• Karşılaşılan saldırıları anında raporlayarak, sistem güvenliğine dair ihtiyaç duyulan raporların kolayca oluşturulmasını ve takibini sağlıyor.

Sophos Uç Nokta Güvenlik Grubu Yöneticisi Dan Schiappa, şunları söyledi: “En kapsamlı, en akıllı, tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan ve bunun için kapsamlı sistem taramasına ihtiyaç duymayan uç nokta güvenlik çözümleri sunmak için çalışıyoruz. Amacımız daha önce karşılaşmadıklarımız da dahil olmak üzere her türlü tehdidi bulmak ve zarar vermeden ortadan kaldırmaktır."

Haberin Devamı