Gazete Vatan Logo

Gümbet’te tatilden peri masalı gibi evliliğe

Gümbet’te 20 yıl önce iki İngiliz aile tatilde tesadüfen yan yana geldi. Çocukları da tatillerini birlikte oynayarak geçirdi. Tam 20 yıl sonra iki genç İngiltere’de tesadüfen karşılaştı. Birbirlerine aşık oldular. Evlilik kararı aldılar, çocukluk fotoğraflarına birlikte baktıklarında ise...

Gümbet’te tatilden  peri masalı gibi evliliğe

İngiliz basını, 1997 yılında Bodrum’un hareketli bölgesi Gümbet’te tatil yapan iki çocuğun hikâyesini konuşuyor. Harika bir yaz tatili geçiren Heidi ve Ed birlikte oyun oynayıp, sık sık birlikte zaman geçirdiler. Tatilin sonunda birbirlerinin en iyi arkadaşları olmuşlardı. Günün birinde kim olduklarını fark etmeden bir araya geldiler. Çocukluk zamanlarının en iyi arkadaşları, yıllar sonra birbirlerini unutmuş, bu seferde sevgili olarak bir araya gelmişlerdi.

Birbirlerine deli gibi aşık olan genç çift böylece uzun sürecek bir yolculuğa başladılar. En sonunda evlenmeye karar verdiler. Yıllar önce Gümbet’te çektirdikleri çocukluk fotoğraflarına bakınca ise inanılmaz gerçeği fark ettiler. Heidi Savitt, 1997’de birlikte harika bir yaz geçirdiği ve en iyi arkadaşı olan Ed ile evlendiğini fark etti. Heidi, “Hiç bir zaman kadere inanmadık ancak açık bir şekilde birlikte olmak bizim kaderimizdi” dedi. Çift Ağustos ayında, Derbyshire kentinde hayatlarını birleştirdi. Heidi’nin anne ve babası Keith veKay ise bu olayı fark ettiklerinde çığlık attıklarını söylüyor.

Haberin Devamı