Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Yasemin'den Sarp'a tepki!

Gülümse Yeter dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi Gülümse Yeter yeni bölümü ile kasıp kavuracak. Gülümse Yeter yeni bölümünde ortalık iyice arap saçına döndü. İşte ayrıntılar...

Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Yasemin'den Sarp'a tepki!

Gülümse Yeter dizisi karmakarışık öyküsü ile yayın hayatına devam ediyor. İzleyicilerin keyif ile izlediği dizi Gülümse Yeter'in yeni bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmiyor. Gülümse Yeter'in bu haftaki bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi Gülümse Yeter'in başrollerinde ise, Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin yer alıyor. Gülümse Yeter yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Show Tv'de!

GÜLÜMSE YETER 7. BÖLÜM TANITIMI

Yapımcılğını MF Yapım'ın üstlendiği dizinin kadrosunda usta oyuncu Erdal Özyağcılar oynuyor. Erdal Özyağcılara eşlik eden diğer oyuncular ise, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin.

Dizinin konusu ise içinde aşk geçen, eğlenceli ama duygusal, hayat dolu bir aile hikâyesi. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli var. Senaryosunu ise Banu Kiremitçi yazdığı Gülümse Yeter dizisi bu akşam Show TV'de.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

HİKAYE & KÜNYE
Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.
Yapım: MF YapımYönetmen: Serdar GözelekliSenaryo: Banu Kiremitçi
Erdal Özyağcılar
Hasan Civan
Aslı Bekiroğlu
Yasemin Özdemir
Yılmaz Kunt
Sarp Civan
Seray Kaya
Gül Özdemir
Pamir Pekin
Kemal Kaleli
Sermet Yeşil
Ahmet Civan
Erkan Sever
Lütfü Özdemir
Aslı Altaylar
Ayten Civan
Evrim Doğan
Nermin Özdemir
Uğur Kurul
Cem Tuğrul

Haberin Devamı