Gazete Vatan Logo
Magazin Gülümse Yeter 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Heyecanla izlenen Gülümse Yeter bu akşam 9. bölümü ile Show TV ekranındaydı. Merakla beklenen soru ise Gülümse Yeter 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? oldu. İşte Gülümse Yeter dizisinden özetler...

Gülümse Yeter 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter dizisi reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. Başrollerinde Erdal Özyağcılar ve Aslı Bekiroğlu gibi isimlerin rol aldığı Gülümse Yeter 9. bölümü ile ekranlara geldi. Show Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Gülümse Yeter Salı akşamları saat 20:00'de izleyici ile buluştu.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLÜMSE YETER SON YAYINLANAN 10. BÖLÜM FRAGMANI

Gülümse Yeter 10. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır...

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin ve Gül arasında kalan Sarp, kimseyi üzmek istemese de bir seçim yapmak zorundadır. Kemal ve Seçil arasında hırpalanan Gül teselliyi Sarp’ta bulmak ister. Eski evlerindeki gömüden çıkan haritayla hayal kırıklığına uğrayan Özdemir'lerin yeni hedefi Civan'ların evidir. Paranın kokusunu alan Özdemir'ler, Civan'lara yakalanmadan gömüyü bulmayı başarabilecekler midir?

Babasıyla birlikte annesine sürpriz yapmak isteyen Sarp, Yasemin’den yardım ister. Bu yardım isteği ikisini bir araya getirse de Yasemin’in eski hayatıyla karşılaşmaları yakınlaşmalarına engeldir. Cem’le karşılaşan Emre’nin kendine hakim olamaması yeni bir olaya sebebiyet verir. Abisini kurtarmak için uğraşan Yasemin kendisini Sarp ve Cem’in ortasında bulur.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER KÜNYE

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

Yapım: MF Yapım

Yönetmen: Serdar Gözelekli

Senaryo: Banu Kiremitçi

Erdal Özyağcılar

Hasan Civan

Aslı Bekiroğlu

Yasemin Özdemir

Yılmaz Kunt

Sarp Civan

Seray Kaya

Gül Özdemir

Pamir Pekin

Kemal Kaleli