Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter 3. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Gülümse Yeter dizisinin 3. bölümü heyecanla bekleniyor... Gülümse Yeter dizisi hayranlarını her hafta ekran başına kitlemeye devam ediyor... Gülümse Yeter dizisinde bu hafta neler olacak?

Gülümse Yeter 3. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Gülümse Yeter dizisi 3. bölümünde olacaklar oluyor... Gülümse Yeter yeni bölümünde Gül ve Kemal yakınlaşıyor. Bu yakınlaşmaya Yasemin de şahit oluyor ve işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, Salı günü saat: 20.00'de Show Tv ekranlarında!

GÜLÜMSE YETER 3. BÖLÜM FRAGMANI

Gülümse Yeter dizisi izleyicisini hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değelerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor...

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülümse Yeter"in ikinci bölümünde; Sarp'ın yıllardır aşık olduğu kişinin kardeşi Gül olduğunu öğrenir. Sarp Gül'e açılmayı kafasına koyar ve Gül'ü yemeğe çıkartır. Diğer taraftan Yasemin'in ''eski'' kocası Cem, Sarp ve Yasemin'in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp'a iş teklifinde bulunur.

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLA

Haberin Devamı