Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanında Hasan Efendi zor durumda!

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Hasan Civan kaçırılıyor, peki bunu yapan kim? Yasemin Cem ile evlenmeye mi karar verdi? Tüm gelişmeler Gülümse Yeter'de...

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanında Hasan Efendi zor durumda!

Kahkaha tufanı Gülümse Yeter'in 20. yeni bölümünde Yasemin Alara'nın Sarp'a olan yakınlığını kabullenemiyor, kıskançlık krizine giriyor. Cem Yasemin'e annesinin ilişklerini resmiyete dökmelerini istediğini söylüyor, bu durumda Yasemin ne yapacak? Komik olaylarıyla Gülümse Yeter Salı akşamları Show TV'de.

MF Yapım'ın Salı akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Gülümse Yeter'de bu hafta heyecanlı anlar yaşandı. Başrollerinde Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Erdal Özyağcılar, Seray Kaya, Pamir Pekin gibi usta isimlerin yer aldığı Gülümse Yeter dizisi 19. bölüm ile her salı Show TV ekranında izleyenleri ile buluştu.

GÜLÜMSE YETER 20. BÖLÜM FRAGMANI



GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin'in Cem'in şirketinde işe başlaması Sarp'ı çok şaşırtırken Alara bu durumdan hiç memnun olmaz. Cem ise Yasemin'in sürekli yanında olmasının mutluluğunu yaşar. Sarp'ın Yasemin'i Cem'den kıskanması şirkette yeni olaylara sebep olur.

Yasemin Alara'nın verdiği işi yapmakta zorlanınca yardımına Sarp koşar. Bu yardımla Sarp ve Yasemin arasındaki buzlar erirken, Yasemin'in Alara'yla ilgili gerçekleri öğrenmesi ikili arasına yeni mesafeler sokar.

Haberin Devamı

Yeniden başlamaya karar veren Kemal ve Gül aşklarını dolu dizgin yaşarlarken, Kemal daha fazla beklemeden Gül'e bir sürpriz hazırlar. Hasan Efendi'nin vicdan azabıyla Neriman'a merhamet göstermesi mahallede dedikoduları arttırınca, Hasan Efendi Tevfik'le bir olup Neriman'a karşı gizli bir oyun oynar.

Nermin'in AloGün işini duyan Lütfü paranın kokusunu alınca olaya dahil olur. Karı koca Ayten'i nefes aldırmadan çalıştırmaya devam ederlerken Ayten daha fazla dayanamaz, işler sarpa sarar. Sorunları çözmek Ayten'e küs olan Ahmet'e kalır.