Gazete Vatan Logo

Gülümse Yeter 11. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Gülümse Yeter’in yayınlanan son bölümünde Sarp ve Yasemin arasında geçen romantik dakikalar izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Gülümse Yeter’,in 11. Yeni bölümünde iki aile miras kağıdı için kavga ederken Hasan Efendi geliyor. Gülümse Yeter yeni bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Gülümse Yeter 11. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda!

Ekranların sevilen dizisi Gülümse Yeter reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyicilerin beğenisini kazanan Gülümse Yeter’in yeni bölümünde iki aile miras kağıdı için kavga ederken Hasan Efendi geliyor. İşte Gülümse Yeter’in 11. Yeni bölümüne dair merak edilenler…

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin gibi oyuncuların yer alıyor.

GÜLÜMSE YETER 11. BÖLÜM 2. FRAGMAN

GÜLÜMSE YETER 11. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gömüde istediğini bulamayan Özdemir'ler hayal kırıklığıyla baş başa kalırlar. Hasan Efendi evi delik deşik eden Lütfü ve Emre'den intikamını yine kazma küreklerle alır. İnşaatlara patron olarak gitmeye alışkın Lütfü kariyerine amele olarak devam edecektir. Özdemir'leri çalıştırmakta kararlı olan Hasan Efendi için sıra Yasemin'e gelir.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Yasemin'in de bir an önce iş bulup çalışmasını, aileye destek olmasını ister. Bugüne kadar hiç çalışmamış Yasemin için zorlu bir süreç başlar. Sarp ve Yasemin gün geçtikçe birbirlerine yakınlaşırlarken, Gül de hastanede Seçil ve Kemal arasında verdiği mücadeleyi Sarp'ın yardımıyla unutmak ister.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN KONUSU VE KÜNYE

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım

Yönetmen: Serdar Gözelekli

Senaryo: Banu Kiremitçi

OYUNCULAR

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

Haberin Devamı