Gazete Vatan Logo
Magazin Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İze

Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İze

Kanal D'nin izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Güllerin Savaşı'nda son bölümde heyecan doruktaydı. Son bölümde Ömer ve Gülfem arasında soğuk rüzgarlar esen bölümde gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. Peki Gülleri Savaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi Güllerin Savaşı izleyenleri yine ekrana kilitledi. Güllerin Savaşı'nda son bölümde Gülfem'in sırrı açığa çıktı. Peki Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizdeki linkte olacak.

Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı

Güllerin Savaşı son bölümde neler olmuştu?

Güllerin Savaşı 39. Bölüm de: Gülfem’in hamilelik yalanının ortaya çıkması, işlerin daha çok karışmasına sebep oldu.

Gülfem’in hamile olmadığının ortaya çıkmasıyla, Gülru adeta küllerinden yeniden doğuyor. Sadece Gülru’nun değil, Cahide ve Cihan’ın karşısında da zor durumda kalan Gülfem, ağır bir darbe aldı.

Gülfem’in oyununu bozan Ömer, her ne kadar doğru olanı yaptığından emin olsa da Gülfem’in, Gülru’ya olan zaafıyla ilgili uyarılarından rahatsızdır. Ömer, geçmişten gelen zaafını yenmek için Gülru’ya olan nefretine sığınır ve işleri iyice sertleştirir. Gülru ve Ömer arasındaki aşk-nefret çekişmesinden en büyük zararı, öfkeli aşıkların hesaplaşmasına şahit olan Cihan görür. Cihan’ın attığı sürpriz adım, başta Ömer ve Gülru olmak üzere herkesi şaşkına çevirir.

Haberin Devamı

Gülru'ya karşı beklenmeyen bir adım atan Cihan, sinir krizi geçirdi!

Gülru ve Ömer'in konuşmalarına şahit olan Cihan, iyileşmek ve sevdiği kadın uğruna savaşmak için sürpriz bir adım atarak, doğumgünü partisinde herkesin gözü önünde Gülru'yu öpmüştü. Bu sürpriz adım, herkeste şok etkisi yaratmıştı. Dizinin 18 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ise Cihan'ın sinir krizi geçiriyor. Peki neden? Cevabı, Güllerin Savaşı 40. Bölüm fragmanında!