Gazete Vatan Logo
Magazin Güllerin Savaşı 43. bölümde bombalar patlıyor - İzle

Güllerin Savaşı 43. bölümde bombalar patlıyor - İzle

Yayınlandığı ilk bölümden beri oldukça ilgi çeken ihtiraslı hikaye Güllerin Savaşı bu hafta 43. bölüm ile Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Cumartesi günü yayınlanan dizinin yeni bölümünde Gülru ve Gülfem bir kez daha karşı karşıya geliyor. Güllerin Savaşı yeni bölümden ayrıntılar haberimizde.

Güllerin Savaşı'nda sular durulmuyor. Ömer, Gülru ve Gülfem'i karşı karşıya bırakıyor. Ömer ile yüzleşen Gülru, kendini affettiremez. Gülfem'in gelmesi, ortamın daha da gerilmesine yol açar. Güllerin Savaşı yeni bölümüyle, 9 Mayıs Cumartesi saat 20:00'de!

Güllerin Savaşı 42. Bölüm de: Ömer, Gülru’yu affedecek mi?

Ömer’in hayatındaki en önemli üç kadınla yüzleşmesi fırtınalı geçer. Herkes eteğindeki taşı dökerken, Gülru, Gülfem ve Ömer hayatlarının en uzun gecesini yaşar. Gerçeğin tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmasının ardından, yaraları sarmak kolay olmayacaktır.

Gülfem, Ömer’i kaybetmemek için çırpınırken Gülru ve Ömer’in yüzleşmeleri bitmek bilmez. Öte yanda, henüz hiçbir şeyden haberi olmayan Cihan ise etrafında olup bitenlerin şaşkınlığı içindedir.

Ömer, hayatıyla ilgili önemli bir karar almak üzereyken, Gülru’nun Ömer’e attığı beklenmedik adım dengeleri yeniden sarsar.

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN