Gazete Vatan Logo
Magazin Güllerin Savaşı 24. Bölüm'de Ömer tehlikede!

Güllerin Savaşı 24. Bölüm'de Ömer tehlikede!

Cumartesi günü ekrana gelen Güllerin Savaşı son bölümü ile zirveye adını yazdırmıştı. Bu akşam da nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelecek olan Güllerin Savaşı'nda Cihan'ın başına gelenler ortalığı karıştıracak. Güllerin Savaşı 24. Bölüm fragmanları ve ayrıntılar haberimizde.

Dizinin bu bölümünde; Gülru ve Ömer, kendilerine oynanan bir oyunla sonsuz bir ayrılığa sürükleniyor.
Cihan, Gülru’yla aralarındaki tek engelin Ömer olduğuna inanmaktadır. Gülru’yu Ömer’den uzaklaştırmak isterken korkunç bir çıkmaza sürüklenir. Taner ve Çiçek’in çıplak fotoğraflarını ele geçiren Gülfem, Cahide’nin büyük bir oyuna kalkışmasına fırsat tanır.
Cahide, oğlunu bahçıvan kızının elinden kurtarabilmek için belki de hayatının en büyük oyununa kalkışır ve onları evlendirmeye niyetliymiş gibi görünür. Gülru ve Ömer’i sonsuz bir ayrılığa sürükleyen bu oyun, Gülru’nun ailesinin başına çok büyük bir felaket getirecektir.

Oyuncu Kadrosu:

Damla Sönmez-Gülru Çelik

Genç, cesur ve güzel. Kenar mahallede doğmuş, Sipahi Köşkü’nde büyümüş. Bahçıvanın kızı. Henüz 6 yaşındayken,‘Büyüyünce Gülfem Sipahi olacağım’ demiş. Bedeli ne olursa olsun!

Barış Kılıç-Ömer Hekimoğlu

Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru’nun ilk kalp çarpıntılarının yegane sahibi.

Haberin Devamı

Canan Ergüder-Gülfem Sipahi

En iyi arkadaşı da en amansız düşmanı da; aynalar olan kadın. Çarpıcı, klas ve tutkulu. Kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi var. İki korkunun esiri; yaşlanmak ve kaybetmek.

Sercan Badur-Cihan Sipahi

Gülfem’in ‘talihsiz’ kardeşi. Acımasız bir çocuk oyununun kurbanı. Gözlerden uzak, tavan arasındaki dünyasında yalnızlığını paylaştığı tek kişi Gülru. Dostu, sırdaşı ve umutsuz aşkı Gülru.

GÜLLERİN SAVAŞI 24. BÖLÜM FRAGMANLARI