Gazete Vatan Logo

Güller ve kalplerden oluşan özel tasarım!

Bülent Serttaş, Sevgililer Günü'ne özel Vitrin Club Etiler'de sahneye çıktı.

Güller ve kalplerden oluşan özel tasarım!

Önümüzdeki günlerde Ayla Çelik imzalı 'Ablalar' şarkısını piyasaya çıkaracak olan Bülent Serttaş, Sevgililer Günü'ne özel Vitrin Club Etiler'de sahneye çıktı.

Sevgililer Günü kutlamasında konuklarına keyifli bir gece yaşatan Bülent Serttaş, günün anlam ve önemi hakkında, "Sevmek en güzel duygulardan birisi. 'Sevmek mi yoksa sevilmek mi?' diye sorarsanız, 'Sevilmek' derim. Sevilmek daha güzel, seveni sevebilmek daha da güzel. Sevginin olduğu yerde her şey vardır. Sevginin olduğu yerde hoşgörü, güzellik ve zenginlik vardır. Sevgiyi hiçbir zaman insanlar üzerinden eksik etmemeli" ifadelerini kullandı.

14 Şubat'a özel eşine ne hediye aldığı merak edilen şarkıcı, "Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum, sonra bir dünya şey yazılıyor" dedi.

Bülent Serttaş, sahneye çıktığı an eşi Selvi Serttaş tarafından gül yağmuruna tutuldu. Sahneyi kalplerle süsleyen ve güllerden oluşan özel çiçek tasarım yaptıran Selvi Hanım'ın sürprizi karşısında çok mutlu olan ünlü isim, "Hayatımın anlamı, yaşam kaynağım seni çok seviyorum" dedi. (Cadde)

Haberin Devamı