Gazete Vatan Logo
Magazin Güle oynaya sandığa!

Güle oynaya sandığa!

Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy vermeye koştu. Sandık başında gülümseyen yüzler ve Türkiye için umut dolu mesajlar vardı

Güle oynaya sandığa!

1 oy 1 oydur!

Gökçe sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp şunları yazdı: “Amerika’dan 9.381 km yol yapıp oy kullanmaya geldi. Bir oy da bir oydur dedi.”

Ünü dünyaya yayılan Nusret restoranlarının sahibi Nusret Gökçe, oyunu Bebek’te kullandı. Meşhur etlere tuz atma hareketi ‘Saltbae’ ile zarfı sandığa bırakan Gökçe bu anları sosyal medyada paylaştı.

Amerika’dan döndüler

Beren Saat -Kenan Doğulu çifti oy kullanmak için Amerika tatillerini yarıda bıraktı. Etiler Anadolu Lisesi’nde oylarını kullanan çift gazetecilere “Kolay gelsin” dedi. Amerika tatilini yarıda keserek oy kullanan bir isim de Cansu Dere oldu. Bebek’teki Tevfik Fikret İlkokulu’nda oyunu kullanan Dere “İkinci tura kalır mı kalmaz mı bilmiyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu. Güzel oyuncu sandık başındaki görevlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. (Seçkin Şenvardar)

Esprileri patlattı

Cem Yılmaz, oyunu Beşiktaş’taki Lütfi Banat İlkokulu’nda kullandı. Saat 10.30 sıralarında sandık başına gelen Yılmaz, muhabirin, “Şovmen Cem Yılmaz oyunu kullandı” anonsunu “Şovmen mi? Ne şovmeni, komedyen!” diyerek düzeltti. Basın mensuplarına, “Siz kabine geçin ben geliyorum” diye espri yapınca gülüşmeler yaşandı.

Haberin Devamı

ŞIPIDIK TERLİKLE GELDİLER

Şahan Gökbakar oyunu eşi Selin Gökbakar ile birlikte Acarkent TED İstanbul Koleji Vakfı okulunda kullandı. Şort ve terlikle sandık başına gelen Gökbakar “İnşallah güzel günler bizi bekler” dedi. 8 aylık hamile eşi Şükran Ovalı’yla sandık başına gelen Caner Erkin de terlikliydi. Doğuma gün sayan çift “Bir sonraki seçime inşallah çocuğumuzla geliriz” dedi.

Mustafa Sandal, TED İstanbul Koleji Vakfı’nda oyunu kullandı. Oğulları Yaman ve Yavuz’la sandık başında poz verdi.

Erkenci Sezen

Sezen Aksu oyunu evinin bulunduğu Kanlıca’daki Sedat Simavi İlköğretim Okulu’nda erken saatte kullandı. Sandıklar açılır açılmaz okula gelen sanatçı “Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

İkinci tura kalır gibi

Demet Akbağ, oğlu Ali ve eşi Zafer Çika ile oyunu Bebek’teki Tevfik Fikret İlkokulu’nda kullandı. Oğlunun bu seçimlerde ilk kez oy kullandığını belirten Akbağ “Enteresan bir seçim olacağı söyleniyor herhalde ikinci tura kalacak gibi” dedi.

Haberin Devamı

Bacaklarından rahatsız olun Cüneyt Arkın oy kullanmaya tekerlekli sandalye ile geldi. Etiler Lütfi Banat İlköğretim Okulu’nda eşi Betül Arkın ile oyunu kullanan usta aktör “Türkiye için hayırlı olsun” dedi.